Laatste update: oktober, 2022

Door:

Redactie

Voordelige iPhones. Het lijkt een utopie. Zeker in deze tijd met inflatie. Maar dit is ons werk. Wij hebben voor jou uitgezocht welke iPhone het meest voordelig voor jou is. In de artikel lees je daarnaast ook nog eens wat refurbished inhoudt en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Wat is refurbished?

Refurbished, refurbished, refurbished. Je hebt er misschien al weleens van gehoord. Laten we je eens uitleggen wat het nu precies inhoudt. Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Het zijn dus gebruikte toestellen en die hebben een tweede leven gekregen. Ze zijn van top tot teen helemaal opgeknapt en daarnaast intern helemaal gereinigd. En, je raadt het al: dit is super duurzaam én voordelig. Stel je nou eens voor dat je een gloednieuwe iPhone zou kopen. Je betaalt je scheel, want een nieuwe iPhone kost in 2022 al ruim € 1000,00. Daarnaast dient er voor de productie van een nieuwe iPhone ook gegraven te worden naar schaarse delfstoffen. Tijdens dit proces komt er veel CO2 vrij. Wanneer je een refurbished iPhone koopt verlaag je dit met aanzienlijke hoeveelheden.

Oké, duidelijk. Welke refurbished iPhone dan?

Op dit moment zijn er veel refurbished iPhones in omloop bij een groot aantal partijen. Zo kan je op dit moment een iPhone SE 2020 refurbished kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast is dit toestel met haar A13 Bionic chip nog steeds een erg gewild toestel. Een andere mogelijke iPhone is de refurbished iPhone 11. Deze heeft dezelfde chip als de SE 2020, maar is een tikkeltje groter en heeft een ander design. Zo ontgrendel je de iPhone 11 met je gezicht.

Is er nóg een goedkopere optie?

Ja zeker. De iPhone 8 refurbished. Dit toestel is ongeveer € 100,00 goedkoper dan de iPhone SE 2020 maar ziet er wel praktisch hetzelfde uit. Zo beschikken ze beiden over de Touch ID knop waarmee de toestellen met je vingerafdruk ontgrendelt. Ook hebben ze beiden een 4,7-inch lcd-scherm wat lekker compact is voor in je hand én in je broekzak.

Let op het keurmerk

Er zijn in de refurbished markt een groot aantal spelers die refurbished iPhones aanbieden. Hierdoor wordt het lastig om te bepalen welke partij daadwerkelijk goede refurbished iPhones aanbiedt. Gelukkig is daar een oplossing voor bedacht. Dankzij het keurmerk Refurbished ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit refurbished iPhones én iPads die er op de markt te vinden zijn. Ga naar de website van de refurbished partij waar jij interesse in hebt en controleer goed of ergens het keurmerk Refurbished genoemd wordt. Partijen met een keurmerk Refurbished geven ook altijd minimaal twee jaar garantie. Dat is al één jaar langer dan Apple zelf!

Anderen Bekeken ook...

Wat doet een inkoper?
Over onze Auteur.

Redactie

Wij willen graag mensen online helpen bij aankoopbeslissingen of door ze te helpen om tot de juiste dienst te komen en daarmee voor consumenten kostbare tijd te besparen om tot een juiste keuze te komen. Onze missie is dan ook helder: keuze online eenvoudig en overzichtelijk maken!

Success message!
Warning message!
Error message!