Over Ons.

Onze Missie.

Wij willen graag mensen online helpen bij aankoopbeslissingen of door ze te helpen om tot de juiste dienst te komen en daarmee voor consumenten kostbare tijd te besparen om tot een juist keuze te komen. Onze missie is dan ook helder: keuzes online eenvoudig en overzichtelijk maken. 

Wij beoordelen producten en diensten door deze uitgebreid te onderzoeken online, zowel zelf als met artificial intelligence. Wij testen producten dan ook op een unieke manier, wij vergelijken webshops en verzamelen tal reviews van andere consumenten. Dit onderzoek doen wij altijd onafhankelijk, wij hebben dan ook geen voorkeur voor een product of dienst. Tevens gaan wij ook niet in op aanvragen / verzoeken om een product of dienst beter uit de verf te laten komen in een review. Zo zorgen wij ervoor dat wij vrij zijn in hetgeen dat we schrijven en dat maakt het voor ons ook zo leuk om te doen.

Onze Visie.

In een wereld waar alles digitaal is geworden, kan het voor consumenten een hele opgave zijn om tot een juiste productkeuze te komen of tot de juiste dienst. Gezien de cognitieve capaciteit van mensen, is het onmogelijk om alle informatie over een product of dienst te vinden en waar je de beste deal kan krijgen of een betrouwbare webshop, al die informatie vervolgens te verwerken en dan tot de best mogelijke beslissing te komen. Onbegonnen werk! Wij zien dan ook vaak dat mensen afzien van een koop omdat er te veel informatie op hun afkomt en dat ze liever naar een fysieke winkel gaan om zich te laten informeren.

Onze missie is dan ook om te zorgen dat dat voorwerk al gedaan is door ons en het voor consumenten makkelijker wordt om een beslissing te nemen en daardoor minder snel afzien van een aankoop. Bij ditisonswerk.nl proberen we het overzichtelijk en eenvoudig te maken door een top 5 te geven met de belangrijkste informatie al op voorhand. Dat scheelt tijd die men kan spenderen aan anderen dingen en belangrijker nog, de kans op een miskoop aanzienlijk verlaagd! Een win-winsituatie voor iedereen betrokken!

Onze Experts bij ditisonswerk.nl


Om tot het beste product voor jou te komen en jou betrouwbare en relevante informatie te geven, hebben wij verschillende auteurs die feeling hebben met een bepaalde categorie. Dat kan zijn omdat ze in een bepaalde branche werken of in hun vrije tijd veel kennis hebben opgedaan waardoor ze als expert in die productgroep(en) genoemd mogen worden. Ontmoet hieronder onze auteurs.

Dennis

Elektronica - Gaming - Telefonie - Zonnepanelen - Kantoor

Dennis is een ondernemer pur sang. Hij begon met ondernemen toen hij nog op de middelbare school zat en heeft sindsdien nooit meer stilgestaan. Elektronica, gaming, telefonie en kantoorinrichting; Dennis heeft in al die jaren heel wat ondernemingen gehad die te maken hebben gehad met deze onderwerpen. Daarnaast is hij ook nog fan van technologie en duurzaamheid. Zijn huis is dan ook volledig ingericht volgens de laatste trends op het gebied van duurzaamheid en de gaafste snufjes technologie.

Koen

Sporten - Outdoor- Kamperen - Reizen - Voeding

Koen is een sportieve jongen die graag voetbalt en graag gaat kamperen en wandelen in de buitenlucht. Daarnaast is hij nog wel eens in de sportschool te vinden, maar het liefst gebruikt hij de natuur als fitnessruimte. Hij houdt ook van gezond eten en kookt graag voedzame maaltijden voor zichzelf en zijn vrienden. Koen is een bezige bij, hij is altijd onderweg en houdt ervan om naar nieuwe plekken te reizen. Koen is dan ook zeker de expert in deze gebieden! Als Koen tijd over heeft in zijn drukke bestaan, dan schrijft hij mooie ervaringen voor ons.

Rob

Films & Series - Gereedschap - Huishouden - Thuiswerken

Rob houdt van films en series, zijn favoriete serie op dit moment is 1883. Hij doet ook graag reparaties aan huis en klusjes in en om het huis, alles wat je zelf kan doen kun je besparen zei zijn vader altijd. Verder is het een geweldige manier voor hem om te ontspannen en zijn hoofd leeg te maken buiten zijn baan. Rob werkt waar mogelijk graag vanuit huis, omdat hij dan flexibeler met zijn tijd om kan gaan en meer tijd heeft voor bv. het huishouden. Zijn werkplek is dan ook ingericht om perfect thuis te kunnen werken. Een echte allrounder met veel kennis.

René

Audio - Computer- Smart Home - Apps - Auto's

René is onze audio- en computer expert. Hij houdt van alles met een scherm, maar hij geniet vooral van smarthome-technologie en apps. Hij is altijd gefascineerd geweest door de manier waarop technologie ons leven gemakkelijker kan maken, en hij experimenteert graag met nieuwe gadgets en software. René heeft ook een passie voor auto's en hij werkt al sinds zijn tienerjaren aan een mooie oldtimer die bij zijn opa in de schuur stond. Als hij tijd over heeft, is hij meestal aan het sleutelen. Hij schrijft dan ook graag over deze onder-werpen en ervaringen op onze site.

Success message!
Warning message!
Error message!