Heb je een Vraag? 

Neem Contact op.

Wij beantwoorden graag al jouw vragen die je wellicht zou hebben,

maar kijk ook even bij de FAQ, misschien staat daar het antwoord al.

Hoe kunnen wij jou Helpen?


Heb je vragen, opmerkingen of ideeën voor bepaalde content op onze site? Laat het ons dan gerust weten door een bericht te sturen via het contactformulier. We zullen dan zo snel mogelijk jouw vragen beantwoorden. We proberen binnen 48 uur jou te voorzien van een reactie. Wij horen graag van jou!

Als je ook nog even zelf wilt kijken voordat je een vraag stelt via het formulier zou dat super zijn. Kijk dan even hieronder bij de veel gestelde vragen (FAQ) of het antwoord op je vraag daar al bij staat.

Wij horen graag van jou! 

Veel gestelde Vragen (FAQ).

Hier vind je vragen die vaak aan ons gesteld worden door bedrijven of consumenten. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons een bericht

Voor Bedrijven.

Samenwerking met ditisonswerk.nl

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met ons omdat jouw product of dienst goed aansluit bij de doelgroep van onze website en een van onze productcategorieën? Wij staan altijd open voor samenwerkingen. Wel blijven wij onafhankelijk in onze reviews. Dit doen wij om de bezoekers van ditisonswerk.nl op een eerlijke manier te kunnen voorzien van informatie. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld banners of andere uitingen op onze website via ons contactformulier.

Voor Bezoekers.

Wat voor website is ditonswerk.nl?

Wij zijn een vergelijkingssite die producten en diensten test en vergelijkt om jou als consument te helpen bij het vereenvoudigen van een aankoopbeslissing.

Wie schrijven de reviews op ditisonswerk.nl?

Bij ditisonswerk.nl hebben wij auteurs die feeling hebben met een dienst of product. Dat kan zijn omdat ze in een bepaalde branche werkzaam zijn, daar een hobby in hebben of gewoonweg veel verstand van hebben. Voor elke productcategorie hebben wij een auteur/tester die wij beschouwen als expert in dat onderwerp. Tevens zijn wij altijd op zoek naar nieuwe experts om onze reviews qua onderwerpen uit te breiden.

Wat is het verdienmodel van ditisonswerk.nl?

Het verdienmodel van ditisonswerk.nl is vrij simpel. Wij schrijven reviews van producten of diensten, zodra jij via onze website een product aanschaft bij een bepaalde webshop, ontvangen wij daar een kleine vergoeding voor. Besluit je niks te kopen dan ontvangen wij ook geen vergoeding. Dit wordt in technische termen ook wel “Affiliate Marketing” genoemd.

Ik heb een website, mag ik linken naar jullie website?

Dat is zeer zeker mogelijk! Super zelfs! Laat ons even weten via het contactformulier met welke website of artikel je wilt linken en naar welke landingspagina je zou willen linken. Wij zullen jouw aanvraag vervolgens beoordelen en dan krijg je binnen enkele dagen bericht of de link gemaakt mag worden.

Zijn jullie reviews betrouwbaar?

Wij schrijven reviews onafhankelijk. Wij hebben dan ook geen afspraken om bepaalde producten of diensten beter uit de verf te laten komen. Onze missie is om het overzichtelijk en eenvoudig te maken voor jou. Daarmee bespaar jij tijd en in veel gevallen ook geld.

Hoe kiezen jullie de producten?

Om tot mooie producten te komen in onze review doen wij altijd eerst een grondig vooronderzoek online (behoeften in de markt, reviews van externe experts, reviews van consumenten, video reviews, enz.) Op die manier komen wij bijvoorbeeld op 15 producten uit die interessant en relevant zijn voor jou als consument. Vervolgens gaan wij deze producten dieper onderzoeken om tot de finale review te komen.

Ik ben het niet eens met een review, wat kan ik doen?

Door het diepgaande onderzoek dat wij doen, proberen wij natuurlijk het best mogelijke advies te geven. Tuurlijk kan het voorkomen dat jij het niet eens bent met een bepaalde review, uiteindelijk zijn de reviews gebaseerd op meningen en ervaringen van gebruikers en onze experts. Wij staan altijd open voor feedback van jou, dus stuur ons gerust een bericht via het contactformulier. Dat maakt onze website alleen maar beter voor jou als bezoeker en anderen!

Als ik een product of dienst tegenkom dat niet meer leverbaar is?

Gezien het veelvoud aan reviews die wij doen, kan het voorkomen dat een product of dienst niet meer leverbaar is. Wij trachten om alle reviews up-to-date te houden, mocht je toch een product of dienst tegenkomen dat niet meer leverbaar is of kom je op een pagina uit die niet meer bestaat? Laat het ons via een bericht weten! Jouw bericht zal zeer gewaardeerd worden door niet alleen ons, maar ook andere bezoekers!

Ontvangt ditisonswerk.nl een vergoeding van merken?

Zoals eerder genoemd, beoordelen wij producten en diensten onafhankelijk en benaderen wij het onderzoek en de uiteindelijke review 100% objectief. Wij hebben geen deal met merken of fabrikanten. Voor ons heeft het dan ook geen meerwaarde om een product of dienst aan een review toe te voegen zodoende het product beter uit de verf te laten komen. Op deze manier kunnen wij onze eigen mening blijven uiten en jou als consument eerlijke informatie verschaffen.

Success message!
Warning message!
Error message!