Laatste update: mei, 2023

Door:

Rick

Wat is het Beste Elektrische Skateboard?

Nummer 1 Beste Elektrische Skateboard
Nummer 2 Beste Elektrische Skateboard
Nummer 3 Beste Elektrische Skateboard
Nummer 4 Beste Elektrische Skateboard

Elektrische skateboards zijn onlangs een populaire vorm van vervoer geworden. Met hun unieke ontwerp en krachtige motoren bieden ze een spannende manier om je door de stad te verplaatsen. Of je nu op zoek bent naar een leuke manier van reizen of gewoon iets anders wilt dan de traditionele fiets- of busrit, elektrische skateboards zijn het overwegen waard. Ze bieden een handig, milieuvriendelijk alternatief dat kan helpen je ecologische voetafdruk te verkleinen, terwijl ze je toch in stijl brengen waar je heen moet.

De belangrijkste kenmerken van elektrische skateboards zijn een geavanceerd motorsysteem, levensduur en actieradius van de batterij, mogelijkheden voor snelheidsregeling en diverse veiligheidsvoorzieningen. Elektrische skateboardmotoren zijn er in verschillende maten en vermogens, zodat rijders er een kunnen kiezen die het beste bij hun behoeften past. De krachtigste boards kunnen snelheden tot 40 km/u bereiken. De levensduur van de batterij is ook belangrijk, want die bepaalt hoe lang het board meegaat voordat het weer moet worden opgeladen; sommige modellen hebben zelfs verwijderbare batterijen voor langere reizen buitenshuis. Bovendien kunnen rijders met snelheidsregelaars de maximumsnelheid van hun boards aanpassen aan het terrein of aan hun persoonlijke voorkeur - waardoor ze ideaal zijn voor alle soorten rijomstandigheden, zowel op de weg als op onverharde paden!


Waar moet je op letten bij een Elektrisch Skateboard?

Accu

De accu van een elektrisch skateboard is van groot belang, niet alleen vanwege de gebruiksduur, maar ook vanwege de oplaadsnelheid. Als één van deze eigenschappen niet goed genoeg is, kan het leiden tot teleurstelling, vooral als je het skateboard gedurende een langere periode wilt gebruiken.

Snelheid

De meeste elektrische skateboards hebben een maximumsnelheid van 30 km/uur. Dit is ook het aanbevolen maximum dat we vanwege veiligheidsredenen kunnen adviseren.

Waar te rijden

Voorafgaand aan het gebruik van elektrische skateboards dien je te weten dat deze in Nederland niet zijn toegestaan op de openbare weg. Het is wel toegestaan om ze te gebruiken op de stoep, een skatepark en op privéterrein. Wees hiervan bewust voordat je overweegt om een elektrisch skateboard te gebruiken.

Belastbaar gewicht

Het maximale gewicht van een elektrisch skateboard is belangrijk om rekening mee te houden bij de aankoop, vooral als volwassene. Sommige modellen zijn namelijk speciaal ontworpen voor kinderen en hebben een lager maximaal gewicht. We raden daarom aan om hier extra goed op te letten bij het kiezen van een skateboard.

Wat zijn de Veelgestelde Vragen over Elektrische Skateboards?

Hoe werkt een elektrisch skateboard?

Ze bewegen voort met een elektrische motor dat wordt bestuurd met een afstandsbediening. Elektrisch aangedreven boards behoren niet tot de officiële motorvoertuigen, omdat ze onder meer geen stuur en zadel hebben.

Waar zijn elektrische skateboards legaal?

Elektrisch aangedreven skateboards vallen volgens de Nederlandse wet niet onder de officiële motorvoertuigen vanwege het ontbreken van een stuur en zadel. Daarom zijn ze verboden op de openbare weg, bermen, voetpaden, rijwielpaden en parkeerterreinen.


Hoe hebben wij Getest?

Ons team van experts heeft een unieke testmodule ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij een betrouwbaar advies krijgt en hopelijk daardoor geen kat in de zak koopt! Wij doen uitvoerig onderzoek naar reviews van consumenten en kiezen daaruit een selectie van producten, gebaseerd op de ervaringen van anderen, waar wij daarna zelf de top 5 samenstellen uit onze eigen ervaringen en ons testpanel van betrokken mensen bij een product. Op die manier willen wij miskopen tegengaan in een wereld van informatieovervloed en desinformatie, waardoor de kans op een miskoop uiterst klein wordt.

Customers served! 0 Producten onderzocht
Customers served! 0 Uren online onderzoek
Customers served! 0 Reviews bekeken
Customers served! 0 Webshops vergeleken

Misschien ook Interessant voor jou?

 • Op zoek naar de Beste Action Cam om je rit vast te leggen? Bekijk de Top 5 Beste Action Cams

Wat is de Top 4 Beste Elektrische Skateboards?

1. Cool&Fun Elektrisch Longboard

BEoordeLING.

Review: 9.3
Current Progress
Current Progress
9.6

Het Cool&Fun skateboard is ontworpen volgens de nieuwste design concepten en zelfs beginners kunnen het gemakkelijk bedienen. De borstelloze motor van dit elektrische longboard trekt binnen enkele seconden op tot 32 km/u, zelfs op hellingen tot 20°. De sterke lithium batterij zorgt voor een bereik tot 16 km en is perfect afgesteld op de plank. Met de 4.0Ah batterij kan de motor tot 400W vermogen leveren. De meegeleverde afstandsbediening heeft vier verschillende snelheidsstanden: Pro, Expert, ECO en Beginner. Het batterijniveau kan op de afstandsbediening worden afgelezen. Kortom, dit skateboard biedt geweldige functies voor elke rijder, ongeacht het vaardigheidsniveau.

Voordelen Cool&Fun Elektrisch Longboard

 • Maximum snelheid van 32 km/u
 • Krachtig, ook bij hellingen
 • bereik van tot 16km
 • Maximale belasting van 120 kg

Nadelen Cool&Fun Elektrisch Longboard

 • Wieltjes kunnen op sommige ondergronden best wat geluid produceren

2. Razor - Electric Cruiser Skateboard

BEoordeLING.

Review: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6

Het elektrische skateboard van Razor is uitgerust met een soft-start technologie, waardoor het langzaam op gang komt en een snelheid tot 16 km/u kan bereiken. Met het Cruiser skateboard kun je continu tot 40 minuten gebruik maken en het board bedienen en afremmen met behulp van de draadloze hand-afstandsbediening.

Voordelen Razor - Electric Cruiser Skateboard

 • Soft-start technologie waardoor het board langzaam op gang komt, veilig voor de jongere gebruiker
 • Maximale belasting van 100 kg

Nadelen Razor - Electric Cruiser Skateboard

 • Afmetingen zijn misschien wat klein voor volwassenen 

3. Hi-Flying Jupiter-02

BEoordeLING.

Review: 8.8
Current Progress
Current Progress
9.6

Het Hi-Flying Jupiter-02 skateboard is de ultieme rit voor elke sensatiezoekende skater. Dit hypermoderne board heeft een unieke combinatie van technologie en ontwerp, waardoor het een van de meest geavanceerde skateboards op de markt is. Met zijn gestroomlijnde aerodynamische vorm, lichtgewicht constructie en krachtige elektrische motor geeft dit board je een adrenalinestoot zoals niets anders. Of je nu door je lokale straten cruist of gewaagde trucs uitvoert in het park, dit board zal je helpen je skaten naar nieuwe hoogten te brengen!

Voordelen Hi-Flying Jupiter-02

 • Maximale belasting van 150 kg
 • Mooi design
 • Goed voor beginners

Nadelen Hi-Flying Jupiter-02

 • Wieltjes kunnen op sommige ondergronden best wat geluid produceren
 • Grote omvang waardoor deze lastig mee te nemen kan zijn

4. Elektrisch skateboard HI-Flying

BEoordeLING.

Review: 8.5
Current Progress
Current Progress
Gebruiksgemak: 9.0

Een fantastisch elektrisch skateboard voor zowel kinderen als volwassen! Hiermee zal je zeker de aandacht trekken. Het skateboard kan een topsnelheid behalen van 20 kilometer per uur, wat het veilig maakt voor jouw kinderen. Na een oplaadtijd van slechts 3 uur kun je weer 10KM rijden! Met alle accessoires die je ziet op de foto, zoals een lader, AC-lijn, gereedschap, handleiding en afstandsbediening, ben je helemaal klaar om te gaan.

Voordelen Elektrisch skateboard HI-Flying

 • Actieradius van 10 km
 • Met handvat waardoor hij makkelijk te tillen is

Nadelen Elektrisch skateboard HI-Flying

 • Maximale belasting van 80 kg
 • Afmetingen zijn misschien wat klein voor volwassenen

Wat is de Top 10 Meest Verkochte Elektrische Skateboards?

We weten allemaal dat tijd kostbaar is. Mocht een product niet meer leverbaar zijn of op voorraad? Klik dan op de één van de onderstaande knoppen en je wordt automatisch doorgestuurd naar jouw favoriete webshop met de populairste elektrische skateboards van dit jaar in Nederland. Dit zijn 10 best verkochte elektrische skateboards uit haar selectie op dit moment!


Mijn Conclusie over het Beste Elektrische Skateboard.

Het beste elektrische skateboard is een investering die zich ruimschoots terugbetaalt. Niet alleen is de Cool&Fun Elektrisch Longboard een geweldig board om je snel en handig door de stad te verplaatsen, maar het biedt leuke en spannende manieren om het buitenleven te verkennen met vrienden of familie. Of je nu op zoek bent naar een manier om sneller van punt A naar punt B te komen dan lopend of fietsend, een elektrisch board kan de perfecte oplossing zijn. Met zoveel modellen op de huidige markt kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is. Dat werk hebben wij voor jou gedaan en het elektrische skateboard die het beste uit onze test is gekomen is de Cool&Fun Elektrisch Longboard - veel rijplezier!


Anderen Bekeken ook...

Beste Kindercamera
Beste Polaroid Camera
Beste Analoge Camera
Over onze Auteur.

Rick

Rick is een sportliefhebber die graag naar een feestje gaat. Hij houdt ook van wat ontspanning in de vorm van gamen en technologie. Rick is altijd in voor het uitproberen van nieuwe dingen, en hij houdt ervan om de nieuwste gadgets en games te bespreken met zijn vrienden. Als het om sport gaat, volgt Rick alle grote competities en praat hij graag over komende wedstrijden en spelers.

Success message!
Warning message!
Error message!