Laatste update: maart, 2023

Door:

Claire

Wat is de Beste Zilvershampoo?

Nummer 1 best geteste zilvershampoo
Nummer 2 best geteste zilvershampoo
Nummer 3 best geteste zilvershampoo
Nummer 4 best geteste zilvershampoo
Nummer 5 best geteste zilvershampoo

Er zijn veel zilvershampoos op de markt die beloven om geelachtige tinten in blond, grijs of wit haar te neutraliseren en het haar een koele kleur te geven. Echter, niet alle zilvershampoos zijn gelijk en sommige zijn effectiever dan anderen. Als vrouw weet ik uit ervaring hoe lastig het is om niet te weten welke je moet kiezen.

Om deze reden heb ik me verdiept in het onderwerp en heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste zilvershampoo die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Hieronder vind je het antwoord op die oh zo belangrijke vraag: “welke zilvershampoo is het beste?”. 


Waar moet je op letten bij een Zilvershampoo?

Concentratie

Controleer de concentratie van paarse pigmenten in de shampoo. Hoe hoger de concentratie van deze pigmenten, hoe sterker het effect van de zilvershampoo op het neutraliseren van geelachtige tinten in je haar.

Ingrediënten

Controleer de ingrediëntenlijst en vermijd producten die schadelijke chemicaliën zoals sulfaten en parabenen bevatten. Deze ingrediënten kunnen je haar uitdrogen en beschadigen.

Haartype

Kies een zilvershampoo die geschikt is voor jouw haartype. Als je droog of beschadigd haar hebt, zoek dan naar een zilvershampoo die hydraterende ingrediënten bevat. Als je fijn haar hebt, zoek dan naar een lichtgewicht formule die het haar niet verzwaart.

Wat zijn de Veelgestelde Vragen over Zilvershampoos?

Wat is zilvershampoo en hoe werkt het?

Zilvershampoo is een haarverzorgingsproduct dat speciaal is ontworpen om de ongewenste gele of oranje tinten in blond, grijs of wit haar te neutraliseren. Het bevat paarse pigmenten die zich aan de haarstrengen hechten en de gele tinten tegengaan.

Is zilvershampoo geschikt voor alle haartypes?

Zilvershampoo is het meest geschikt voor blond, grijs of wit haar dat geelachtig is geworden. Mensen met donker haar kunnen beter geen zilvershampoo gebruiken omdat het hun haar een paarse tint kan geven.

Hoe kies ik de beste zilvershampoo voor mijn haartype?

De beste zilvershampoo hangt af van verschillende factoren, waaronder de concentratie van paarse pigmenten, de kwaliteit van de ingrediënten en het effect op het haar. Het is aan te raden om recensies van andere gebruikers te lezen en te kijken naar de reputatie van het merk om de beste zilvershampoo te vinden die past bij jouw haartype en -behoeften.

Hoe vaak moet ik zilvershampoo gebruiken?

Dit hangt af van de mate van geeltinten in het haar en de gewenste haarkleur. Over het algemeen wordt aanbevolen om zilvershampoo één tot twee keer per week te gebruiken om de haarkleur te behouden.


Hoe hebben wij Getest?

Wij hebben een unieke testmodule ontwikkeld om jou betrouwbaar advies te geven over zilvershampoos. Ons team van experts doet uitvoerig onderzoek naar de reviews van consumenten en selecteert op basis daarvan een aantal producten. Vervolgens stellen wij onze eigen top 5 samen op basis van onze eigen ervaringen en die van ons testpanel, dat bestaat uit betrokken gebruikers van het product. Ons doel is om miskopen te voorkomen in een wereld van overvloedige informatie en desinformatie, zodat de kans op een miskoop minimaal wordt.

Customers served! 0 Producten onderzocht
Customers served! 0 Uren online onderzoek
Customers served! 0 Reviews bekeken
Customers served! 0 Webshops vergeleken

Misschien ook Interessant voor jou?

 • Toch geen baat bij de Beste zilvershampoo? Bekijk de Top 5 Beste Shampoo
 • Op zoek naar de Beste Föhn voor je frisse haren? Bekijk de Top 5 Beste Föhns

Wat is de Top 5 Beste Zilvershampoos?

1. Fanella No Yellow zilvershampoo

BEoordeLING.

Review: 9.6
Current Progress
Current Progress
9.6

De Fanola No Yellow shampoo bevat paarse pigmenten die ongewenste gele tinten in het haar neutraliseren. Deze gele tinten kunnen ontstaan na het kleuren van het haar, om verschillende redenen. Door het gebruik van Fanola No Yellow shampoo kunnen tinten zoals ijs, as, grijs en blond langer behouden blijven.

Voordelen Fanella No Yellow zilvershampoo

 • Neutraliseert ongewenste gele tinten in het haar.
 • Geschikt voor geblondeerd, gehighlight en grijs haar.
 • Langdurig kleurbehoud van koele tinten zoals ijs, as, grijs en blond.

Nadelen Fanella No Yellow zilvershampoo

 • Sommige mensen vinden de geur van de shampoo niet aangenaam.

2. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

BEoordeLING.

Review: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6

De Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo is speciaal ontworpen om ongewenste gele en koperkleurige tinten in blond haar te neutraliseren en te reinigen. De shampoo bevat het unieke Hydrating Hair Drink Complex, dat ervoor zorgt dat het haar supergezond, levendig, glanzend en sterk wordt. Hierdoor zal het blonde haar stralen zonder ongewenste tinten.

De Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo is geschikt voor ieder haartype, maar is vooral zeer geschikt voor blond gekleurd haar.

Voordelen Fudge Clean Blonde

 • Neutraliseert ongewenste gele en koperkleurige tinten in blond haar.
 • Bevat het Hydrating Hair Drink Complex voor gezond, levendig en glanzend haar.
 • Geschikt voor alle haartypes, maar vooral voor blond gekleurd haar.

Nadelen Fudge Clean Blonde 

 • Kan het haar uitdrogen bij overmatig gebruik.
  Kan bij sommige mensen niet goed werken of het haar droog en stug doen aanvoelen.

3. IVY Hair Care Zilver

BEoordeLING.

Review: 8.8
Current Progress
Current Progress
9.6

IVY Silver shampoo is een uitstekende keuze om blond, grijs of wit haar nog mooier te maken. Deze shampoo bevat violetkleurige pigmenten die de gele gloed in het haar neutraliseren. Bovendien biedt deze shampoo voedende ingrediënten zoals lijnzaadolie en tarwe proteïne, die het haar een vitamine boost geven.

IVY Silver shampoo is perfect voor zowel natuurlijke als gekleurde blondines. Het is een veelvoorkomend probleem dat de mooie, koele blonde kleur van het haar snel vervaagt door invloeden van de zon. Hierdoor verandert de koele blonde kleur in een warmere tint. Met IVY Silver shampoo kun je jouw koele, grijze of ijzige kleur weer snel terugkrijgen

Voordelen IVY Hair Care Zilver

 • Neutraliseert gele tinten in blond, grijs en wit haar.
 • Bevat voedende ingrediënten zoals lijnzaadolie en tarwe proteïne.
 • Geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd blond haar.

Nadelen IVY Hair Care Zilver

 • Kan het haar uitdrogen bij overmatig gebruik.
 • Onvoldoende uitspoelen kan leiden tot een paarse tint in het haar.

4. Kérastase Blond Absolu Bain Ultra Violet Shampoo

BEoordeLING.

Review: 8.4
Current Progress
Current Progress
Gebruiksgemak: 9.0

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo is een effectieve manier om ongewenste koperkleurige en gele tonen in het haar te neutraliseren, met onmiddellijk resultaat. Door regelmatig gebruik geeft deze zilvershampoo een langdurige anti-koperkleurbescherming, waardoor de blonde tinten langer koel blijven.

De formule van deze shampoo beschermt het haar tegen dagelijkse oxidatie, verwijdert onzuiverheden en herstelt de glans en souplesse van het haar. De combinatie van Hyaluronzuur en Edelweiss in deze formule zorgt voor een directe hydratatieboost, verheldert blond haar en voedt het haar tot diep in de vezel.

Voordelen Kérastase Blond Absolu 

 • Neutraliseert geel- en kopertonen in het haar.
 • Antioxidanten beschermen het haar dagelijks tegen invloeden van buitenaf.
 • Hyaluronzuur hydrateert en voedt de vezel optimaal.

Nadelen Kérastase Blond Absolu 

 • Relatief duur vergeleken met andere zilvershampoos op de markt.
 • Niet dagelijks gebruiken om uitdroging te voorkomen.
 • Onvoldoende uitspoelen kan leiden tot een paarse tint in het haar.

5. Crazy Color Zilver shampoo Ultraviolet

BEoordeLING.

Review: 8.2
Current Progress
Current Progress
9.6

Crazy Color Ultra Violet No Yellow Silver Shampoo is een sulfaatvrije behandelingsshampoo die speciaal is ontworpen voor super licht, grijs of gebleekt haar. Het bevat krachtige violette pigmenten die ongewenste gele tonen neutraliseren en kan ook als toner worden gebruikt na het bleken.

Voordelen Crazy Color Zilver shampoo 

 • Bevat supersterke violet pigmenten om ongewenste gele tonen te verwijderen.
 • Kan ook worden gebruikt als toner na het bleken.
 • Sulfaatvrij.

Nadelen Crazy Color Zilver shampoo 

 • Kan bij overmatig gebruik het haar uitdrogen.
 • De sterke violet pigmenten kunnen een paarse tint achterlaten als ze niet goed worden uitgespoeld.

Wat zijn de Top 10 Meest Verkochte Zilvershampoos?

Wil je liever toch nog verder zelf oriënteren? Bekijk dan de top 10 Meest Verkochte Zilvershampoos op Bol.com!


Mijn Conclusie over de Beste Zilvershampoo.

Uit de uitgevoerde tests is gebleken dat Fanola No Yellow de beste is voor mijn haartype. Dit komt doordat deze shampoo de hoogste concentratie paarse pigmenten bevat, waardoor het de gele tinten in het haar effectief neutraliseert.

Bovendien is de shampoo verrijkt met hoogwaardige ingrediënten die het haar voeden en hydrateren, waardoor het zacht en gezond aanvoelt. De prijs-kwaliteitverhouding is ook uitstekend, omdat de shampoo betaalbaar is en lang meegaat. In vergelijking met andere zilvershampoos heeft Fanola No Yellow bewezen het meest effectief te zijn en de beste resultaten te leveren.


Anderen Bekeken ook...

Beste Magnesium Olie
Beste Zonnebrand Gezicht
Beste Littekencrème
Beste Scheermes Vrouwen
Over onze Auteur.

Claire

Maak kennis met Claire, een creatieve en veelzijdige vrouw met twee kinderen en een mopshondje. Naast haar passies voor dansen, houdt ze van koken en bakken en geniet ze ervan om uitgebreide diners te organiseren. Ze is ook graag bezig met haar uiterlijke verzorging en heeft groene vingers voor tuinieren. Reizen is een andere favoriete hobby van haar.

Nu heeft Claire haar passies gecombineerd met haar carrière als schrijver en tester voor Ditisonswerk. Hier zal ze haar kennis en ervaring delen op het gebied van koken, verzorging, huishouden, huisdieren en reizen. Blijf op de hoogte van haar avonturen en laat je inspireren door haar veelzijdige leven.

Success message!
Warning message!
Error message!