Laatste update: mei, 2023

Door:

Rick

Wat is de Beste Vriezer?

Nummer 1 Beste Vriezer
Nummer 2 Beste Vriezer
Nummer 4 Beste Vriezer
Nummer 5 Beste Vriezer

Een vriezer is een essentieel apparaat voor elke moderne keuken. Niet alleen maakt het voedsel langer houdbaar, maar het helpt je ook geld en tijd te besparen door een voorraad diepvriesproducten aan te leggen die gemakkelijk opnieuw kunnen worden opgewarmd of binnen enkele minuten kunnen worden gekookt. Met de juiste vriezer heb je meer kookmogelijkheden dan ooit tevoren.

Vriezers zijn er in alle soorten en maten, dus er is een model dat past bij elk budget en elke ruimtebehoefte. De populairste types zijn diepvrieskisten, staande diepvriezers en Franse deurmodellen met ingebouwde ijsmaker. Elk type heeft zijn eigen voordelen: Borstvriezers hebben een grotere capaciteit dan staande modellen; staande vriezers geven gemakkelijker toegang tot voedsel; Franse deur modellen bieden maximale opslag en zijn tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken. Welke stijl je ook kiest, je nieuwe vriezer houdt je voedsel maandenlang vers en lekker!

Als je een nieuwe vriezer zoekt, bedenk dan hoeveel capaciteit je nodig hebt en welke functies je het belangrijkst vindt - zoals verstelbare schappen of temperatuurregeling - want die kunnen per merk en model verschillen. Let ook op de energie-efficiëntie, zodat je elektriciteitsrekening niet de pan uit rijst tijdens de wintermaanden.


Waar moet je op letten bij een Vriezer?

Inhoud

Je vriezer formaat hangt af van je huishouden. Als je alleen woont of een stel zonder kinderen bent, heb je geen grote vriezer nodig met veel volume. Ontdek de juiste vriezergrootte voor jou!

Vrieskracht

Als je veel eten in de vriezer wilt bewaren en het gelijkmatig wilt invriezen, moet je een vriezer met een sterke vrieskracht hebben. Voor de meeste huishoudens is een vriezer met een capaciteit tussen de 15 en 20 kilogram geschikt.

Energieverbruik

Weet dat vriezers behoorlijk wat energie verbruiken. Voorkom onverwacht hoge elektriciteitsrekeningen door hier rekening mee te houden bij het kopen. Kijk hierbij naar het energielabel.

Wat zijn de Veelgestelde Vragen over Vriezers?

Hoe vaak hoort een vriezer aan te slaan?

Het antwoord is niet eenvoudig te geven. Moderne en energiezuinige apparaten slaan vaker aan dan oude modellen. Over het algemeen geldt dat jouw apparaat goed werkt wanneer het gemiddeld ¾ tot ½ van de tijd loopt.

Hoe vaak moet je een diepvries ontdooien?

Het ontdooien van de vriezer is niet iets wat vaak nodig is, maar jaarlijks aan te raden. Als er te veel ijsvorming op de randen en bovenkant is, zal er steeds minder ruimte zijn om producten op te slaan en zal het apparaat slechter werken. Zorg voor efficiëntie en ruimte door hem eens per jaar te ontdooien.

Kan een vriezer meteen aan?

Wanneer je een nieuwe vriezer hebt geplaatst, is het belangrijk om te weten dat je niet meteen kunt inschakelen. Het is noodzakelijk om tot 24 uur te wachten totdat de koelvloeistof is gezakt en de vriezer tot rust is gekomen. De exacte tijd staat vaak vermeld in de gebruiksaanwijzing.


Hoe hebben wij Getest?

Ons team van experts heeft een unieke testmodule ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij een betrouwbaar advies krijgt en hopelijk daardoor geen kat in de zak koopt! Wij doen uitvoerig onderzoek naar reviews van consumenten en kiezen daaruit een selectie van producten, gebaseerd op de ervaringen van anderen, waar wij daarna zelf de top 5 samenstellen uit onze eigen ervaringen en ons testpanel van betrokken mensen bij een product. Op die manier willen wij miskopen tegengaan in een wereld van informatieovervloed en desinformatie, waardoor de kans op een miskoop uiterst klein wordt.

Customers served! 0 Producten onderzocht
Customers served! 0 Uren online onderzoek
Customers served! 0 Reviews bekeken
Customers served! 0 Webshops vergeleken

Misschien ook Interessant voor jou?


Wat is de Top 5 Beste Vriezers?

1. Severin GS 8858

BEoordeLING.

Review: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6

De Severin GS 8858 is een handige tafelmodel vriezer voor kleine ruimtes. Met een inhoud van 80 liter en 3 vriesvakken blijft het compact. De metalen handgreep zorgt voor makkelijk openen en sluiten en je kunt zelfs het deurscharnier verwisselen.

Voordelen Severin GS 8858

 • Bewaartijd bij stroomuitval is 14 uur
 • Mogelijkheid om de deurscharnier te verwisselen
 • Energielabel C

Nadelen Severin GS 8858

 • Produceert aardig wat geluid

2. Exquisit GS111-040EW

BEoordeLING.

Review: 8.9
Current Progress
Current Progress
9.6

De Exquisit GS111-040EW is een perfecte tafelmodel vriezer voor een eenpersoonshuishouden of klein gezin. Met zijn 64 liter inhoud en 3 kg invriescapaciteit per dag, is dit het ideale apparaat voor jouw dagelijkse ijsbehoeften. De aanpasbare draairichting van de deur maakt het gemakkelijk om in elke keuken te passen.

Voordelen Exquisit GS111-040EW

 • De bewaartijd bij stroomuitval is 15 uur
 • Het product heeft 3 verschillende bewaarlade
 • Deze vriezer beschikt over een aanpasbare draairichting

Nadelen Exquisit GS111-040EW

 • Deze vriezer heeft energielabel E, dit is niet de meest zuinige vriezer

3. Beko FS166020

BEoordeLING.

Review: 8.8
Current Progress
Current Progress
9.6

Ben je op zoek naar een tafelmodel vriezer die weinig ontdooiwerk vereist? Dan is de Beko FS166020 vrieskast perfect voor jou. Met een inhoud van 65 liter en het MiniFrost systeem hoef je de vriezer minder vaak te ontdooien. De koelventilator zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de koude lucht voor betere koelprestaties. De afmetingen zijn 81,5 x 47 x 53cm (H x B x D).

Voordelen Beko FS166020

 • Met 37dB wordt deze vriezer als stil ervaren
 • De vriezer beschikt over alarm om je te waarschuwen dat de deur niet dicht is
 • Kan in een schuur of bijkeuken worden geplaatst

Nadelen Beko FS166020

 • Met energielabel E is dit niet de meest energiezuinige vriezer
 • Temperatuurknop zit aan de achterkant, dat kan als onhandig ervaren worden

4. Exquisit GS81-040CW

BEoordeLING.

Review: 8.6
Current Progress
Current Progress
Gebruiksgemak: 9.0

De Exquisit GS81-040CW is een zuinige tafelvriezer met voldoende capaciteit voor een éénpersoonshuishouden of klein gezin. Met 87 liter inhoud en 4,4 kg invriescapaciteit per dag ben je altijd voorzien van voldoende opslagruimte en blijven je etenswaren vers. De deur is aanpasbaar in draairichting waardoor deze vriezer in elke keuken past.

Voordelen Exquisit GS81-040CW

 • Energielabel C
 • Makkelijk aan te passen temperatuurregeling door de draaiknop aan de voorkant
 • Deur van de vriezer is omkeerbaar

Nadelen Exquisit GS81-040CW

 • Produceert aardig wat geluid

5. Tomado TCF0991W

BEoordeLING.

Review: 8.2
Current Progress
Current Progress
9.6

De Tomado TCF0991W heeft een inhoud van 99 liter en is perfect voor het invriezen van voedsel. Met een 4-sterren vriesvermogen van 2,25/24 uur en een handige digitale thermostaat, regel je gemakkelijk de temperatuur. Met de supervriesfunctie kun je grote hoeveelheden voedsel snel invriezen. De uitneembare opbergkorf is handig in gebruik. Deze vrieskist kan worden geplaatst in ruimtes met lage temperaturen tot -15°C, waardoor hij ideaal is voor in de schuur of garage. Voor ontdooien is er de nuttige dooiwaterafvoer waardoor het dooiwater automatisch wordt afgevoerd. De vrieskist is verrijdbaar dankzij de handige wielen. Bovendien produceert de vrieskist nauwelijks geluid dankzij een laag geluidsniveau van 38 dB.

Voordelen Tomado TCF0991W

 • Alarm bij te hoge temperatuur
 • Bewaartijd bij stroomuitval: 17 uur
 • Verrijdbaar dankzij de 2 wielen

Nadelen Tomado TCF0991W

 • Met energielabel E is dit niet de meest energiezuinige vriezer

Wat is de Top 10 Meest Verkochte Vriezers?

We weten allemaal dat tijd kostbaar is. Mocht een product niet meer leverbaar zijn of op voorraad? Klik dan op de één van de onderstaande knoppen en je wordt automatisch doorgestuurd naar jouw favoriete webshop met de populairste vriezers van dit jaar in Nederland. Dit zijn 10 best verkochte vriezers uit haar selectie op dit moment!


Mijn Conclusie over de Beste Vriezer.

De Severin GS 8858 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en energiezuinige vriezer. Met zijn instelbare temperatuurregeling kun je de vriestemperaturen gemakkelijk aanpassen aan je behoeften. Hij heeft ook een laag geluidsniveau, waardoor hij ideaal is voor gebruik in elke thuis- of kantooromgeving. Bovendien kunnen gebruikers dankzij de royale opslagcapaciteit van dit model gemakkelijk grote hoeveelheden voedsel opslaan. Om al deze redenen bevelen wij de Severin GS 8858 ten zeerste aan als een van de beste vriezers op de markt van dit moment!


Nummer 3 Beste Vriezer

Ben je op zoek naar een tafelmodel vriezer die weinig ontdooiwerk vereist? Dan is de Beko FS166020 vrieskast perfect voor jou. Met een inhoud van 65 liter en het MiniFrost systeem hoef je de vriezer minder vaak te ontdooien. De koelventilator zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de koude lucht voor betere koelprestaties. De afmetingen zijn 81,5 x 47 x 53cm (H x B x D).

Anderen Bekeken ook...

Beste Rijstkoker
Beste Inbouw Oven
Beste Elektrische Fornuis
Beste Koffiemolen
Over onze Auteur.

Rick

Rick is een sportliefhebber die graag naar een feestje gaat. Hij houdt ook van wat ontspanning in de vorm van gamen en technologie. Rick is altijd in voor het uitproberen van nieuwe dingen, en hij houdt ervan om de nieuwste gadgets en games te bespreken met zijn vrienden. Als het om sport gaat, volgt Rick alle grote competities en praat hij graag over komende wedstrijden en spelers.

Success message!
Warning message!
Error message!