Laatste update: maart, 2023

Door:

Dennis

Ben jij op zoek naar de beste smart tv? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Een smart tv kopen kan een lastige klus zijn. Om die reden hebben wij nauwkeurig onderzoek gedaan naar de beste smart tv onder de 600 Euro. Hierdoor hoef je zelf niet meer uren onderzoek te doen naar de beste smart tv. Of je nu opzoek bent naar de allernieuwste technologie of een goede prijs kwaliteitverhouding, je kunt gewoon in onze overzichtelijke top 5 kijken naar de beste smart tv voor jou!

Op deze pagina lees je waar je op moet letten als je de beste smart tv wilt aanschaffen en vind je de vijf beste smart tv's. Doordat we de belangrijkste voor- en nadelen eenvoudig inzichtelijk voor je maken, kun je snel bepalen welke smart tv het meest geschikt is voor jou.

Wil je weten wat momenteel de best geteste smart tv onder de 600 Euro is? Of ben je benieuwd naar de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden bij de aanschaf van een smart tv? Lees dan snel verder!

Beste Smart tv's onder 600 Euro

LG 43UP77006LB smart tv

LG 43UP77006LB (2021)

Met de LG 43UP77006LB kijk je al jouw favoriete tv programma's, films en series in de scherpe 4K resolutie. Door de haarscherpe beelden van deze smart tv, zijn zelfs de meest subtiele details goed zichtbaar. Met deze smart tv kun je hierdoor zelfs de kleinste grassprietjes op het voetbalveld of de de meest bescheiden zandkorrels in natuurdocumentaires goed waarnemen. De 43UP77006LB heeft bovendien HDR-ondersteuning, waardoor de beelden die in deze kwaliteit geschoten zijn meer kleur en contrast hebben.


De smart tv beschikt daarnaast over het WebOS Smart Platform, dat je een overzicht geeft van al je favoriete apps, zoals Netflix en YouTube. Heb je de video van de vlogger die je volgt wel gezien? Dan schakel je met de Magic Remote van deze smart tv gemakkelijk door naar bijvoorbeeld Netflix.


Deze meegeleverde afstandsbediening, waarmee je de televisie op meerdere manieren bedient, geeft je de mogelijkheid om eenvoudig door het menu te scrollen. Je kunt er ook voor kiezen om met behulp van de spraakknop een mondelinge opdracht te geven.


Hoe hebben wij getest?

Met onze ervaring met het testen van producten ontwikkelde wij een eigen methode om de beste producten en diensten binnen een bepaald budget te vinden. Zo kun je er zeker van zijn dat je bij ons de best geteste smart tv voor jouw budget kunt vinden. Uiteraard testen we de producten/diensten ook zelf, zodat we zeker zijn dat de informatie die we tijdens ons deskresearch vinden ook strookt met de werkelijkheid. Hierdoor kun je in de zoektocht naar een nieuwe tv voor jou, vertrouwen op onze bevindingen.

In onze lijstjes zie je slechts een deel van de aspecten die we meewegen bij het opstellen van onze top 5's. We gebruiken uiteraard veel meer factoren om tot onze reviews te komen en de beste keuzes te bepalen, maar houden het graag simpel voor jou. 

Om onze bevindingen overzichtelijk te houden, gaan we daarom niet te veel in op de details van hoe we tot de top van beste smart tv's onder 600 euro zijn gekomen. De extra informatie die je daardoor moet verwerken, levert in onze ogen enkel onnodig ruis op bij het komen tot een beslissing.

Customers served! 0 Producten getest
Customers served! 0 Uren online onderzoek
Customers served! 0 Reviews bekeken
Customers served! 0 Webshops vergeleken

De Beste 5 Smart Televisies onder 600 Euro

LG 43UP77006LB smart tv

Nummer 1 Smart TV onder 600 Euro

LG 43UP77006LB (2021)

Samsung Crystal UHD 55TU7020 smart tv

Nummer 2 Smart TV onder 600 Euro

Samsung Crystal UHD 55TU7020 (2020)

Samsung Crystal UHD 43TU7020 smart tv

Nummer 3 Smart TV onder 600 Euro

Samsung Crystal UHD 43TU7020 (2020)

LG 32LM6370PLA smart tv

Nummer 4 Smart TV onder 600 Euro

LG 32LM6370PLA (2021)

Samsung UE32T5300C smart tv

Nummer 5 Smart TV onder 600 Euro

Samsung UE32T5300C (2021)

Top 10 Beste Smart TV's.

Vind je het nog steeds moeilijk om te kiezen welke smart tv je het beste kunt kopen? Of voldoen de productspecificaties van de door ons gevonden smart tv's niet aan jouw wensen? Neem dan eens een kijkje in de top 10 beste smart tv. De onderstaande buttons verwijzen je automatisch door naar de tien meest verkochte smart tv's bij populaire webshops in Nederland.


Waar moet je op letten qua geluid?

Naast het beste beeldkwaliteit wil je met je smart tv natuurlijk ook optimaal profiteren van een goed geluid. Een goede geluidskwaliteit is heel belangrijk als het gaat om entertainment. Zelfs als het beeld er geweldig uitziet, maar het geluid het niet tot zijn recht laat komen, ga je minder genieten van je ervaring.

Bas
De bas is een belangrijke factor voor wie van musicals en actiefilms houdt, dus zoek naar TV's met een goede basweergave. Hij moet ook uitgerust zijn met functies als Dolby Digital of DTS surround sound. Om echt het volledige geluidsbereik uit je TV te halen, wil je er een met tweekanaals stereo opties en virtuele surround sound effect.

Treble
Hoge tonen zijn belangrijk voor dialogen en andere subtiele geluiden. Zoek naar een smart TV met een treble-instelling waarmee je die dienovereenkomstig kunt aanpassen. Er zijn ook tv's met ingebouwde equalizers, die een geweldige manier kunnen zijn om ervoor te zorgen dat je de beste geluidskwaliteit uit je systeem haalt.

Soundstage
Een goed geluidsbeeld geeft je een volledig geluidsbereik, van laag tot hoog. Dit kan worden bereikt met ingebouwde luidsprekers of externe luidsprekersystemen. Als je op zoek bent naar maximale geluidskwaliteit en het niet erg vindt om het extra geld uit te geven aan een extern systeem, is dit zeker iets om te overwegen.

Welke resolutie moet ik kiezen?

Als het gaat om het kiezen van de beste smart tv, is de resolutie een van de belangrijkste factoren om te overwegen. De resolutie bepaalt hoeveel pixels worden gebruikt om een beeld op je scherm weer te geven, dus je wilt een maximale resolutie voor de beste kijkervaring.

Als het gaat om streaming content zijn televisies met een hogere resolutie beter, omdat je dan scherper en met minder buffering kunt kijken. Zorg er wel voor dat de inhoud die je streamt beschikbaar is in dezelfde resolutie als je televisie.

Daarbij kunnen we 3 soorten resoluties onderscheiden die elk verschillende kwaliteitsniveaus bieden. Hieronder behandelen we elke resolutie in meer detail.

HD
High-definition televisies hebben een resolutie van minstens 720p (1280 × 720). Dit is de laagste kwaliteit van HDTV, waarbij de beelden scherp en helder zijn, maar geen echt detail geven. Hoewel dit type TV niet ideaal is voor het streamen van inhoud, biedt het wel een uitstekende beeldkwaliteit voor het bekijken van kabel- of satellietprogramma's.

Ultra HD (4K)
Ultra-high-definition televisies bieden resoluties van 2160p (3840 × 2160), wat qua resolutie de hoogst beschikbare kwaliteit is. Bij het streamen van inhoud zijn UHDTV's geweldig, omdat je daarmee films en shows kunt bekijken met levendige kleuren en duidelijke details. Bovendien bieden deze TV's ook upscaling.

HDR
HDR-tv's (High Definition Range) bieden een verbeterd beeldkwaliteit en een beter contrast. Het brengt ook details naar voren die anders niet zichtbaar zijn in niet-HDR televisies, waardoor het ideaal is voor het kijken naar films of het spelen van games.

Bedenk bij het kiezen van een smart TV welk type inhoud je het meest wilt bekijken en kies de geschikte resolutie voor je behoeften. HD-tv's kunnen geweldig zijn voor streaming content, maar als je op zoek bent naar meer detail en een meeslepende ervaring, kies dan in plaats daarvan voor een UHD-tv of HDR-televisie. Welke je ook kiest, zorg ervoor dat je geniet van je favoriete shows met de best mogelijke kijkervaring!

Welke resolutie je ook kiest, zorg ervoor dat je de resolutie kiest die het beste bij jouw behoeften past. Zo kun je genieten van streaming content met heldere en levendige beelden en kun je films bekijken of games spelen met gedetailleerde beelden. Met de juiste smart-TV kun je namelijk veel plezier beleven!

Waar moet je op letten bij de Aankoop van een Smart TV?

Om de juiste keuze te maken in je zoektocht naar de beste smart tv, is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten wanneer je een nieuwe smart tv koopt. Welke criteria bepalen wat een goede Smart tv is? Het is daarbij belangrijk om na te denken welke van deze aspecten het belangrijkste zijn voor jou. Zo kun je beter bepalen welke tv het beste aansluit op jouw wensen.

We gebruikten onderstaande criteria om te bepalen wat de beste smart tv is. Dit zijn dezelfde criteria die de Consumentenbond gebruikt bij het testen van smart tv's.

Specificaties

Als je je afvraagt ‘wat is een goede smart tv?’ dan is het goed om eerst te kijken over welke specificaties de slimme televisie beschikt. Deze bepalen namelijk de werking van een smart tv. Voorbeelden van specificaties zijn de beeldkwaliteit, het type processor en de verversingssnelheid.

Welke specificaties belangrijk zijn voor jou, hangt af van hoe je de slimme televisie gaat gebruiken. Gamers zullen bijvoorbeeld zoeken naar een smart tv met een goede processor en een hoge verversingssnelheid, terwijl je voor de beste beleving van films en series meer hebt aan een uitstekende beeldkwaliteit en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem.

Prijs

Uiteraard speelt bij elke aankoop ook de prijs een rol. Hoeveel een smart tv moet kosten, verschilt vaak per model en heeft veelal te maken met de specificaties en de afmetingen van de slimme tv. In de top 5 van beste smart tv’s onder de 600 euro vind je zowel duurdere als goedkopere opties.

Als je over een wat bescheiden budget beschikt, kun je dus ook kiezen voor de goedkoopste smart tv uit onze top 5. Kijk behalve naar de prijs ook altijd even naar de reviews van consumenten die de betreffende smart tv eerder kochten, zodat je een eventuele miskoop voorkomt.

Beeldscherm

Het beeldscherm is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de beste smart tv voor jou. De levendige kleuren, contracten en scherpte van de beelden op je smart tv zijn allemaal afhankelijk van het beeldscherm van de smart tv. Stel van tevoren vast wat de minimale eisen zijn die je stelt aan de beeldkwaliteit en overige eigenschappen van het beeldscherm, zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan.

Formaat

Het formaat van de smart tv is ook belangrijk om mee te nemen bij de keuze voor de beste smart tv voor jou. De nieuwe televisie moet immers wel passen op de plek die je voor ogen hebt. Het is aan te raden om van tevoren op de locatie waar je de smart tv wilt zetten de mogelijke afmetingen van het toestel op te meten. Zo weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt om de smart tv van jouw keuze neer te zetten.

Veelgestelde Vragen.

Wat houdt Hertz in bij een televisie?

Hertz (Hz) is de eenheid van een frequentie en wordt gebruikt bij periodieke verschijnselen. Voor televisies geldt dat het aantal Hertz staat voor het aantal beelden per seconde; 50 Hertz staat dus gelijk aan 50 beelden per seconde. Op een televisie met een hoger aantal Hertz zijn meer beelden per seconde zichtbaar, wat in de praktijk betekent dat er meer details te zien zijn op het scherm.

Hoe hoger het Hertz-getal, hoe vloeiender en realistischer de video wordt weergegeven. Als je op zoek bent naar een tv met de beste videokwaliteit, is het daarom aan te raden een tv te zoeken met ten minste 50 Hertz. Daarbij is het belangrijk om rekening te houden met de native resolutie van de tv, aangezien zonder die resolutie het aantal Hertz niet veel invloed heeft. Op die manier kun je ervoor zorgen dat jouw smart-tv de best mogelijke kwaliteit heeft.

Wat is een Smart TV?

Een smart tv is een televisie die is verbonden met internet, waardoor je gebruik kunt maken van aan het internet gekoppelde streamingdiensten zoals YouTube, Netflix, Disney+, Apple+, Amazon Prime Video en NPO Plus. Na het installeren van deze applicaties kun je gebruik maken van hun diensten. Bij veel applicaties geldt wel dat je een betaald abonnement moet nemen om alle content te kunnen streamen.

Verder zijn smart tv's zijn een geweldige manier om toegang te krijgen tot streamingdiensten op je televisie. Je kunt gemakkelijk zoeken naar inhoud met behulp van spraakopdrachten of de afstandsbediening. De beeld- en geluidskwaliteit van de smart tv is meestal veel beter dan andere methoden zoals een laptop of tablet.

Ook kun je met een smart tv toegang krijgen tot al je favoriete online content zoals nieuws, sport en muziek. Daarbij kun je ook toegang krijgen tot streaming apps voor spelconsoles of zelfs een extern apparaat op de televisie aansluiten.

Tenslotte zijn smart tv's zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Afhankelijk van jouw budget kun je kiezen tussen kleine HDTV's met basisfuncties of grotere 4K UHDTV's met meer geavanceerde functies. Op deze manier vinde je de perfecte smart tv voor bij jou in huis.

Wat is het verschil tussen SDR en HDR bij een tv?

SDR staat voor Standard Dynamic Range; de standaard voor video- en bioscoopschermen. HDR is de afkorting voor High Dynamic Range. Het grote verschil tussen SDR-beelden en HDR-beelden is dat beelden in HDR realistischer en kleurrijker zijn. Dit komt omdat het HDR-formaat meer informatie kan verwerken dan de SDR-variant. De belangrijkste voordelen van HDR zijn de grotere contrasten en het bredere kleurbereik die op het beeldscherm zichtbaar zijn. Hierdoor zijn deze beelden realistischer.

Wat is het verschil tussen OLED en QLED bij een tv?

Wanneer je zoekt naar een smart tv kom je vaak de termen OLED en QLED tegen maar waar staan deze begrippen voor? En wat is het verschil?

OLED is de afkorting van Organic Light Emitting Diode. Hierbij is het oled scherm van organisch materiaal gemaakt. Wanneer elektrische stroom passeert geeft carbon dat tussen twee geleiders is geplaatst licht af. Elke pixel heeft een eigen ledlampje om licht te produceren, waardoor kleuren heel precies worden weergeven.

Pixels die zwart moeten zijn, schakelen zichzelf tijdig uit, waardoor deze een realistische zwarte kleur aannemen. Doordat er bij OLED geen achtergrondverlichting nodig is, zoals bij een lcd scherm, is het scherm bij een oled tv ook veel dunner.

QLED staat voor Quantom-dot Light Emitting Diode en is Samsungs tegenhanger van OLED. QLED-tv’s maken in tegenstelling tot de OLED-variant nog wel gebruik van lcd-achtergrondverlichting.

Bij QLED-televisies is het scherm voorzien van een laag nanokristallen die onder invloed van het licht opkleuren. Dit zorgt voor een hoger kleurbereik op het beeldscherm. Bovendien hebben de QLED-tv’s hogere helderheid, zodat je ook goed beeld hebt wanneer er veel dag- of omgevingslicht op het scherm valt.

Wat is de verhouding tussen de ideale kijkafstand en de afmeting van een televisie?

Hoe groter je smart tv is, des te verder weg je van het toestel zal zitten om tv te kunnen kijken. Gemiddeld is de meest comfortabele kijkafstand 2,4 keer de lengte van het schermdiagonaal in centimeter. De kijkafstand is daarbij de afstand van de ogen tot het beeldscherm.

Uiteraard heeft ieder persoon zijn eigen voorkeuren, dus pin jezelf niet vast op exact 2,4 keer het beeldschermdiagonaal. Je kunt deze vuistregel wel gebruiken om te bepalen welke afmetingen je televisie maximaal kan hebben binnen de ruimte die je beschikbaar hebt.

Wat is Local Dimming?

Local dimming is het tijdelijk dimmen of uitschakelen van de achtergrondverlichting van het beeldscherm, waardoor pixels goed donker blijven tijdens donkere scènes. Dit zorgt voor realistischere beelden.

Er zijn verschillende opties voor local dimming: mini-led, full array, back lit en edge lit. Hieronder gaan we dieper in op de specificaties van elke optie.

Bij mini-led bevat het beeld duizenden mini ledlampjes die individueel oplichten of dimmen. Dit is de nieuwste vorm van local dimming met de beste resultaten. Full array lijkt op mini-led, met als verschil dat de lampjes minder klein zijn en werken in zones. Back lit heeft op zijn beurt weer wat weg van Full array, maar heeft veel minder lampen. Hierdoor beschikt deze techniek vaak over maar vier tot twaalf zones.

Bij Edge lit zitten de lampen alleen aan de randen van de televisie, waardoor de schermen dun kunnen blijven. Minpunt hiervan is dat de lampen feller moeten schijnen om het midden te verlichten, waardoor lichte plekken aan de boven-, onder- of zijkant kunnen ontstaan.


Wat is de Beste Smart TV onder 600 Euro?

Uiteindelijk is het antwoord op de vraag wat de beste smart tv voor jou is, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en eisen. Daarom selecteren we voor onze top 5 beste smart tv's verschillende specificaties, beeldschermen en afmetingen uit diverse prijsklassen. Zo bevat onze selectie van de beste smart tv's altijd een toestel dat bij jou past.

Alle slimme tv's in ons overzicht met beste tv's bevatten een omschrijving, met daarin de plus- en minpunten van het apparaat. Het eindoordeel voor elke smart tv is gebaseerd op onze eigen tests en reviews van andere gebruikers.

1. LG 43UP77006LB

LG 43UP77006LB smart tv
 • Product niet op voorraad of leverbaar? Bekijk de beste alternatieven op: 

BEoordeLING.

Functionaliteiten: 8.9
Current Progress
Current Progress
9.6
Gebruiksgemak: 8.8
Current Progress
Current Progress
9.6
Beeldkwaliteit: 9.0
Current Progress
Current Progress
9.6
Geluidskwaliteit: 8.5
Current Progress
Current Progress
9.6
Design: 8.9
Current Progress
Current Progress
9.6

Met de LG 43UP77006LB kijk je al jouw favoriete films, programma's en series in hoge resolutie. Door de haarscherpe beelden, zijn zelfs de meest subtiele details goed zichtbaar. Hierdoor kun je zelfs de kleinste grassprietjes op het voetbalveld of de de meest bescheiden zandkorrels in natuurdocumentaires goed waarnemen.

De 43UP77006LB heeft bovendien HDR-ondersteuning, waardoor de beelden die in deze kwaliteit geschoten zijn meer kleur en contrast hebben. De smart tv beschikt daarnaast over het WebOS smart platform, dat je een overzicht geeft van al je favoriete apps, zoals Netflix en YouTube.

Heb je de video van de vlogger die je volgt wel gezien? Dan schakel je met de Magic Remote gemakkelijk door naar bijvoorbeeld Netflix. Deze afstandsbediening, waarmee je de televisie op meerdere manieren bedient, geeft je de mogelijkheid om eenvoudig door het menu te scrollen. Je kunt er ook voor kiezen om met behulp van de spraakknop een mondelinge opdracht te geven.

Voordelen LG 43UP77006LB

 • 4k beeldresolutie
 • HDR zorgt voor contrast- en kleurrijke beelden
 • LG Magic Remote

Nadelen LG 43UP77006LB

 • 50 Hertz minder geschikt voor gaming, snelle sport en actiefilms

2. Samsung Crystal UHD 55TU7020

Samsung Crystal UHD 55TU7020 smart tv
 • Product niet op voorraad of leverbaar? Bekijk de beste alternatieven op: 

BEoordeLING.

Functionaliteiten: 9.0
Current Progress
Current Progress
9.6
Gebruiksgemak: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6
Beeldkwaliteit: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6
Geluidskwaliteit: 8.6
Current Progress
Current Progress
9.6
Design: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6

Bekijk al je online entertainment met een scherpe beeldkwaliteit met de Samsung Crystal UHD 55TU7020. De 4K UHD-resolutie zorgt dat ook de kleinste details duidelijk zichtbaar zijn, zoals bladeren aan een boom en de insecten in een natuurfilm. Met dank aan de Crystal Processor 4K van Samsung geniet je van kleurrijke en heldere beelden.

Door de Smart tv via wifi met internet te verbinden, krijg je toegang tot de functies van deze smart tv. Dankzij de Samsung Smart Hub kun je in het overzichtelijk menu kiezen uit een ruim aanbod aan apps, waaronder Netflix, YouTube en Apple TV. Hierdoor kun je eenvoudig je favoriete film kijken, series streamen en snel schakelen tussen de apps en live tv.

Voordelen Samsung Crystal UHD 55TU7020

 • Kleine details duidelijk zichtbaar door 4K UHD resolutie
 • Samsung Smart Hub
 • Crystal Processor 4K verbetert beeldbronnen

Nadelen Samsung Crystal UHD 55TU7020

 • Geen One Remote meegeleverd

3. Samsung Crystal UHD 43TU7020

Samsung Crystal UHD 43TU7020 smart tv
 • Product niet op voorraad of leverbaar? Bekijk de beste alternatieven op: 

BEoordeLING.

Functionaliteiten: 9.0
Current Progress
Current Progress
9.6
Gebruiksgemak: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6
Beeldkwaliteit: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6
Geluidskwaliteit: 8.6
Current Progress
Current Progress
9.6
Design: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6

Al je online entertainment in haarscherpe beeldkwaliteit bekijken? Dat kan met de Samsung 43TU7020. De meest minuscule details worden zichtbaar met de 4K UHD-resolutie van deze smart tv. Doordat de Crystal Processor 4K van Samsung minder sterke beeldbronnen verbetert, kun je altijd genieten van kleurrijke en heldere beelden.

Wanneer je de tv koppelt met een internetverbinding heb je beschikking over de smart tv functies. De Samsung Smart Hub biedt een overzichtelijk menu en een ruim aanbod aan apps, waaronder Netflix, YouTube en Apple TV. Hierdoor kun jij snel schakelen tussen de apps en televisie kijken en stream je eenvoudig je lievelingsfilms en -series.

Voordelen Samsung Crystal UHD 43TU7020

 • Kleine details duidelijk zichtbaar door 4K UHD resolutie
 • Samsung Smart Hub

Nadelen Samsung Crystal UHD 43TU7020

 • Geen bluetooth voor draadloze geluidsapparatuur

4. LG 32LM6370PLA

LG 32LM6370PLA smart tv
 • Product niet op voorraad of leverbaar? Bekijk de beste alternatieven op: 

BEoordeLING.

Functionaliteiten: 8.6
Current Progress
Current Progress
9.6
Gebruiksgemak: 8.4
Current Progress
Current Progress
9.6
Beeldkwaliteit: 8.8
Current Progress
Current Progress
9.6
Geluidskwaliteit: 7.8
Current Progress
Current Progress
9.6
Design: 8.8
Current Progress
Current Progress
9.6

Ben je op zoek naar een smart tv met wat kleinere afmetingen? Dan is de LG 32LM6380PLC (2021) wellicht iets voor jou. Deze compacte smart tv waarop bevat al je online entertainment. Dankzij het formaat van 32 inch is dit de ideale tv voor kleinere kamers, zoals de slaapkamer. Met behulp van het WebOS smart menu heb je de beschikking over een groot assortiment van apps, zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+.

Het opzoeken van je favoriete film of serie is hierdoor een fluitje van een cent, net als het schakelen tussen live tv en aangesloten apparaten. Met maar liefst drie HDMI-ingangen sluit je eenvoudig drie externe apparaten op je smart tv aan. Hierdoor hoef je nooit meer achter je tv te rommelen om de aansluitkabels van je spelcomputer en mediaspeler te wisselen.

Voordelen LG 32LM6370PLA

 • Compact formaat
 • WebOS besturingssysteem
 • 3 hdmi ingangen

Nadelen LG 32LM6370PLA

 • Geen aansluiting voor koptelefoon

5. Samsung UE32T5300C

Samsung UE32T5300C smart tv
 • Product niet op voorraad of leverbaar? Bekijk de beste alternatieven op: 

BEoordeLING.

Functionaliteiten: 8.6
Current Progress
Current Progress
9.6
Gebruiksgemak: 8.5
Current Progress
Current Progress
9.6
Beeldkwaliteit: 9.0
Current Progress
Current Progress
9.6
Geluidskwaliteit: 7.4
Current Progress
Current Progress
9.6
Design: 8.5
Current Progress
Current Progress
9.6

De Samsung UE32T5300CEen is een tv die zeer geschikt is voor kleinere kamers. Deze 32 inch tv heeft een compact formaat en is hierdoor ideaal voor plaatsing in de keuken of slaapkamer. Door de smart tv met internet te verbinden krijg je toegang tot de diverse slimme functies waar de televisie over beschikt. Zo schakel je met het overzichtelijke menu snel tussen live televisie, websites en de beschikbare apps, zoals YouTube, Netflix of Apple TV.

Het is ook mogelijk om op laagdrempelige wijze via AirPlay 2 video's van je iPhone, iPad of Mac naar de tv te streamen. Wat je ook besluit te kijken, de full hd-resolutie zorgt voor een zeer goede beeldkwaliteit, waardoor de kleinste details duidelijk zichtbaar zijn.

Voordelen Samsung UE32T5300C

 • Toegang tot apps, games en online entertainment
 • Apple TV app
 • WiFi 

Nadelen Samsung UE32T5300C

 • Geen bluetooth voor draadloze geluidsapparatuur
 • 50 Hertz minder geschikt voor gaming, snelle sport en actiefilms door motion blur

Waar hebben we onze selectie op gebaseerd?

Bij het selecteren van de beste smart-tv's hebben we een aantal factoren in overweging genomen, zoals beeldkwaliteit en beeldverwerking, geluidskwaliteit, design, connectiviteit en streamingdiensten. We keken ook naar de prijs en de prijs-kwaliteitverhouding om ervoor te zorgen dat onze lezers het meeste uit hun aankoop halen.

Met betrekking tot beeldkwaliteit en beeldverwerking hebben we beoordeeld hoe goed elke tv in staat was om kleuren nauwkeurig en in hoge definitie weer te geven. Daarnaast hebben we gekeken of de tv in staat was om inhoud met een lage resolutie te upscalen. Verder keken we ook naar zaken als HDR-compatibiliteit, prestaties op het gebied van bewegingshelderheid, schermhelderheidsniveaus, lokale dimmogelijkheden en kijkhoeken.

Voor geluidskwaliteitselementen werd gekeken naar belangrijke zaken als volume-output, basrespons en helderheid. Daarnaast hebben we de stemassistent van elke tv geëvalueerd en soundbar compatibiliteit.

Wat het ontwerp betreft, hebben we gekeken naar de grootte van de rand, de dikte en de vorm van de voet. We hebben ook gekeken naar de algemene look en feel van elk smart-tv-model.

Connectiviteit is een belangrijk onderdeel van het prestatieniveau van een smart-tv, dus we hebben elk model onderzocht op Bluetooth-ondersteuning, Wi-Fi-verbindingssnelheden, HDMI-ingangen, usb poorten, Ethernet-poorten en audio-uitgangsopties.

Als het gaat om streamingdiensten, hebben we beoordeeld welke apps op elk platform beschikbaar zijn en hoe gebruiksvriendelijk ze zijn. We hebben ook gekeken welke streamingdiensten en inhoud op elk smart-tv-platform werden ondersteund.

Kortom, onze selectie voor de beste smart tv is gebaseerd op een uitgebreide beoordeling van de prestaties, het ontwerp, de connectiviteit en de streamingdiensten van elke televisie. We hopen dat deze gids je helpt de juiste keuze te maken bij het zoeken naar de beste smart tv.

Beste smart tv bij Ditisonswerk

Bij Ditisonswerk bieden we de meeste smart tv's van toonaangevende merken. We hebben onze producten zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen voldoen. Onze modellen bieden uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit, evenals stijlvolle ontwerpen en robuuste connectiviteit.

Dus als je op zoek bent naar de beste smart-tv op de markt, kijk dan niet verder dan Ditisonswerk. Bekijk onze selectie vandaag nog en maak je klaar om eindeloze uren van entertainment te genieten als nooit tevoren!

Anderen Bekeken ook...

Beste Kindercamera
Beste Polaroid Camera
Beste Analoge Camera
Beste Elektrische Skateboard
Over onze Auteur.

Dennis

Dennis is een ondernemer pur sang. Hij begon met ondernemen toen hij nog op de middelbare school zat en heeft sindsdien nooit meer stilgestaan. Elektronica, gaming, telefonie en kantoorinrichting; Dennis heeft in al die jaren heel wat ondernemingen gehad die te maken hebben gehad met deze onderwerpen. Daarnaast is hij ook nog fan van technologie en duurzaamheid. Zijn huis is dan ook volledig ingericht volgens de laatste trends op het gebied van duurzaamheid en de gaafste snufjes technologie.