Laatste update: maart, 2023

Door:

Sacha

Wat is de Beste Slowjuicer?

Nummer 1 best geteste slowjuicer
Nummer 2 best geteste slowjuicer
Nummer 3 best geteste slowjuicer
Nummer 4 best geteste slowjuicer
Nummer 5 best geteste slowjuicer

Slowjuicers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat ze een gemakkelijke en gezonde manier bieden om dagelijks van verse sappen te genieten. Met slowjuicers kunt je gemakkelijk allerlei soorten groenten en fruit persen, waarbij het sap langzaam en zorgvuldig wordt geëxtraheerd om maximale voedingsstoffen en smaak te behouden. Maar met zoveel verschillende merken en modellen op de markt kan het lastig zijn om te bepalen welke slowjuicer het beste is voor je. 

In deze review hebben we de top 5 best geteste slowjuicers op een rijtje gezet, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het kiezen van de beste slowjuicer. We hebben gekeken naar verschillende factoren, waaronder de prijs, de prestaties, de kwaliteit van het sap en het gebruiksgemak, om te bepalen welke slowjuicers het beste zijn in hun categorie. Lees verder voor onze beoordeling van de top 5 best geteste slowjuicers.


Waar moet je op letten bij een Slowjuicer?

Snelheid

Slowjuicers worden zo genoemd, omdat ze sap op een langzame en gestage manier persen. Kies daarom voor een slowjuicer met een lage rotatiesnelheid van minder dan 100 rotaties per minuut (RPM), omdat hogere snelheden de voedingsstoffen en de smaak van het sap kunnen vernietigen.

Pulp

Kijk naar de hoeveelheid pulp die in het sap achterblijft, en of je een fijnere of grovere pulp wilt. Sommige slowjuicers hebben verstelbare pulpuitgangen waarmee je de hoeveelheid pulp kunt aanpassen.

Reiniging

Het schoonmaken van de slowjuicer kan een tijdrovend proces zijn. Zoek daarom naar slowjuicers die gemakkelijk schoon te maken zijn, met afneembare onderdelen die in de vaatwasser kunnen worden gewassen.

Wat zijn de Veelgestelde Vragen over Slowjuicers?

Wat is het voordeel van een slowjuicer ten opzichte van een blender?

Een slowjuicer perst sap uit groenten en fruit en scheidt het sap van de vezels. Een blender pureert groenten en fruit tot een smoothie, inclusief de vezels. Slowjuicers behouden meer voedingsstoffen en enzymen dan blenders.

Welke soorten groenten en fruit kan ik persen met een slowjuicer?

Je kunt de meeste soorten groenten en fruit persen met een slowjuicer, waaronder harde groenten zoals wortels en bieten, zachte fruitsoorten zoals bessen en perziken, en bladgroenten zoals spinazie en boerenkool.

Moet ik een verticale of horizontale slowjuicer kiezen?

Verticale slowjuicers zijn handiger in gebruik en nemen minder ruimte in beslag, terwijl horizontale slowjuicers beter zijn voor het persen van vezelrijke groenten en bladgroenten. Bedenk dus wat voor jou het belangrijkste is bij het kiezen tussen een verticale of horizontale slowjuicer.


Hoe hebben wij Getest?

Ons team van experts heeft een unieke testmodule ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij een betrouwbaar advies krijgt over slowjuicers! Wij doen uitvoerig onderzoek naar reviews van consumenten en kiezen daaruit een selectie van producten, gebaseerd op de ervaringen van anderen, waar wij daarna zelf de top 5 samenstellen uit onze eigen ervaringen en ons testpanel van betrokken mensen bij een product. Op die manier willen wij miskopen tegengaan in een wereld van informatieovervloed en desinformatie, waardoor de kans op een miskoop uiterst klein wordt.

Customers served! 0 Producten onderzocht
Customers served! 0 Uren online onderzoek
Customers served! 0 Reviews bekeken
Customers served! 0 Webshops vergeleken

Misschien ook Interessant voor jou?

 • Op zoek naar de beste koffiemachine voor een lekker kopje koffie? Bekijk de Top 5 Beste Koffiemachines

Wat is de Top 5 Beste Slowjuicers?

1. KitchenBrothers Slowjuicer

BEoordeLING.

Review: 9.3
Current Progress
Current Progress
9.6

De KitchenBrothers Slowjuicer is een populaire en duurzame keuze voor mensen die vers sap willen maken van groenten en fruit. Met zijn langzame, koude persingstechnologie en krachtige motor produceert de slowjuicer een hoge sapopbrengst terwijl de voedingsstoffen en enzymen behouden blijven. Het gemakkelijk schoon te maken ontwerp met afneembare onderdelen die in de vaatwasser kunnen worden geplaatst, maakt het gebruik van deze slowjuicer nog aantrekkelijker. Kortom, de KitchenBrothers Slowjuicer is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en duurzame manier om groenten en fruit aan hun dieet toe te voegen.

Voordelen KitchenBrothers Slowjuicer

 • Behoudt voedingsstoffen en enzymen in sap door langzame, koude persingstechnologie.
 • Krachtige motor en groot voedingsschacht voor gemakkelijk gebruik.
 • Eenvoudig schoon te maken met afneembare onderdelen die in de vaatwasser kunnen.

Nadelen KitchenBrothers Slowjuicer

 • Het sap opvangbakje kan aan de kleine kant zijn, waardoor het vaker geleegd moet worden tijdens het sap maken.

2. Philips Avance HR1922/20

BEoordeLING.

Review: 9.2
Current Progress
Current Progress
9.6

De Philips Avance HR1922/20 is een sapcentrifuge die gemakkelijk fruit en groenten kan verwerken en sap kan produceren met minimale pulp. Het apparaat heeft een krachtige motor en een innovatief ontwerp met meerdere filters om de sapopbrengst te optimaliseren. De sapcentrifuge is ook gemakkelijk schoon te maken met afneembare onderdelen die in de vaatwasser kunnen worden geplaatst. Het is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een snel en gemakkelijk te gebruiken sapcentrifuge met een hoge sapopbrengst.

Voordelen Philips Avance HR1922/20

 • Krachtige motor en innovatief ontwerp met meerdere filters voor een hoge sapopbrengst.
 • Produceert sap met minimale pulp.
 • Gemakkelijk schoon te maken met afneembare onderdelen die in de vaatwasser kunnen worden geplaatst.

Nadelen Philips Avance HR1922/20

 • Relatief duur in vergelijking met andere sapcentrifuges op de markt.
 • Maakt meer lawaai dan sommige andere sapcentrifuges.
 • Kan soms wat moeite hebben met harde groenten en vezelige ingrediënten.

3. MOA Horizontale Slowjuicer

BEoordeLING.

Review: 8.8
Current Progress
Current Progress
9.6

De MOA Horizontale Slowjuicer is een veelzijdige slowjuicer die sap kan maken van groenten, fruit, tarwegras en noten. De langzame persingstechnologie behoudt de voedingsstoffen en enzymen in het sap. Het apparaat heeft een krachtige motor, groot voedingsschacht en een elegant ontwerp. Het is gemakkelijk schoon te maken met afneembare onderdelen en gebruikers waarderen de hoge sapopbrengst, veelzijdigheid en duurzaamheid van het apparaat.

Voordelen MOA Horizontale Slowjuicer

 • Veelzijdigheid en kan sap maken van groenten, fruit, tarwegras en noten.
 • Behoudt voedingsstoffen en enzymen in sap door langzame persingstechnologie.
 • Krachtige motor en groot voedingsschacht.

Nadelen MOA Horizontale Slowjuicer

 • Relatief duurder in vergelijking met andere slowjuicers.
 • Het sap kan soms pulphoudend zijn.
 • Het kan iets langer duren om sap te maken vanwege de langzame persingstechnologie.

4. DistinQ Slowjuicer met Pulpcontainer

BEoordeLING.

Review: 8.5
Current Progress
Current Progress
Gebruiksgemak: 9.0

De DistinQ Slowjuicer met Pulpcontainer is een betaalbare en handige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een slowjuicer. Met zijn krachtige motor en grote voedingsschacht kan het apparaat gemakkelijk groenten en fruit verwerken en een hoge sapopbrengst produceren. De meegeleverde pulpcontainer maakt het eenvoudig om pulp en sap te scheiden en op te vangen, en het apparaat is gemakkelijk schoon te maken dankzij de afneembare onderdelen die in de vaatwasser kunnen worden geplaatst. Kortom, de DistinQ Slowjuicer met Pulpcontainer is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en handige slowjuicer.

Voordelen DistinQ Slowjuicer met Pulpcontainer

 • Langzame persingstechnologie voor het behoud van voedingsstoffen.
 • Krachtige motor en grote voedingsschacht.
 • Wordt geleverd met handige pulpcontainer.

Nadelen DistinQ Slowjuicer met Pulpcontainer

 • Kan moeite hebben met het persen van vezelige groenten en fruit.
 • Kan soms wat luidruchtig zijn.
 • Minder duurzaam dan sommige andere slowjuicers.

5. Omega VSJ843RS - Verticale Slowjuicer 

BEoordeLING.

Review: 8.1
Current Progress
Current Progress
9.6

De Omega VSJ843RS is een verticale slowjuicer die gebruik maakt van de "dual-edge auger" technologie om sap te extraheren uit groenten en fruit. Deze technologie zorgt voor een hogere sapopbrengst en minder schuimvorming. Het apparaat heeft ook een automatisch reinigingssysteem, wat het schoonmaken gemakkelijk maakt. De Omega VSJ843RS is ook geschikt voor het maken van notenmelk en sorbet. Het is een duurzame en krachtige slowjuicer die geschikt is voor thuisgebruik.

Voordelen Omega VSJ843RS

 • Gebruikt dual-edge auger technologie voor hogere sapopbrengst en minder schuimvorming.
 • Automatisch reinigingssysteem maakt het schoonmaken gemakkelijk.
 • Geschikt voor het maken van notenmelk en sorbet.
 • Duurzaam en krachtig.

Nadelen Omega VSJ843RS

 • Relatief duur in vergelijking met andere slowjuicers.
 • Smalle voedingsschacht vereist voorbereiding van grotere stukken groenten en fruit.
 • Kan soms moeite hebben met vezelige producten zoals selderij of bladgroenten.

Wat is de Top 10 Meest Verkochte Slowjuicers?

Wil je liever toch nog verder zelf oriënteren? Bekijk dan de top 10 Meest Verkochte Slowjuicers op Bol.com!


Mijn Conclusie over de Beste Slowjuicer.

Na het vergelijken van verschillende slowjuicers op basis van verschillende criteria, is de KitchenBrothers Slowjuicer de best geteste slowjuicer. Deze slowjuicer heeft een lage rotatiesnelheid van 80 RPM, wat betekent dat het sap langzaam en gestaag wordt geperst en daardoor meer voedingsstoffen en smaak behoudt.

De slowjuicer heeft ook een grote capaciteit, waardoor het mogelijk is om grotere hoeveelheden sap te maken, en een verticaal ontwerp dat minder ruimte in beslag neemt. Daarnaast heeft de KitchenBrothers Slowjuicer verstelbare pulpuitgangen, waardoor je de hoeveelheid pulp in het sap kunt aanpassen.

Bovendien is deze slowjuicer gemakkelijk schoon te maken dankzij de afneembare onderdelen die in de vaatwasser kunnen worden gewassen. Al deze factoren maken de KitchenBrothers Slowjuicer tot de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige slowjuicer.


Anderen Bekeken ook...

Beste Rijstkoker
Beste Vriezer
Beste Inbouw Oven
Beste Elektrische Fornuis
Over onze Auteur.

Sacha

Hallo, mijn naam is Sacha en ik schrijf over persoonlijke verzorgingsproducten, het huishouden en het moederschap. Ik test graag nieuwe producten uit en deel mijn bevindingen met anderen. Het is altijd geweldig om mensen te helpen het perfecte product voor hun behoeften te vinden.

Ik heb ook twee schattige kinderen van 2 en 5 jaar oud, dus ik weet veel over het moederschap en het huishouden. Een moeder zijn kan soms behoorlijk hectisch zijn, dus ik trakteer mezelf graag op een dagje spa of een andere vorm van ontspanning.

Success message!
Warning message!
Error message!