Laatste update: maart, 2023

Door:

Rick

Wat is het Beste Scheermesje voor heren?

Nummer 1 Beste Scheermesjes voor heren
Nummer 2 Beste Scheermesjes voor heren
Nummer 3 Beste Scheermesjes voor heren
Nummer 4 Beste Scheermesjes voor heren
Nummer 5 Beste Scheermesjes voor heren

Als je op zoek bent naar het ideale scheermes, maar niet weet waar je moet beginnen - vrees niet! We hebben een de beste scheermesjes getest. Voordat je gaat winkelen en verdwaalt tussen de vele opties op de markt van vandaag - bedenk eerst wat je persoonlijke behoeften zijn. Hoe vaak moet je je scheren? Zijn er naast gezichtsverzorging nog andere gebieden van haarverzorging die een rol spelen? Als je deze vragen hebt beantwoord, is het veel gemakkelijker om de perfecte scheeroplossing te vinden.
Je bent een stap dichter bij de perfecte scheerbeurt! Bekijk onze top 5 van beproefde en geteste scheerapparaten waarmee je je gemakkelijk kunt scheren. Vind vandaag nog je match - je verdient het!
Waar moet je op letten bij een Scheermesje?

Scherpte

Het juiste scheermes kiezen voor een perfecte scheerbeurt is een belangrijke beslissing - vooral als je een gevoelige huid of dik gezichtshaar hebt! Je moet de juiste middenweg vinden tussen 'mild scherpe' mesjes, die beter geschikt zijn voor een lichte baard en gevoelige huid, maar moeite hebben met een dichte baardgroei, en 'zeer scherpe' mesjes, omdat te veel druk oncomfortabel kan zijn voor de gevoelige huid.

Comfort

Scheer je perfect door je scheermes goed te richten en ervoor te zorgen dat het over je huid glijdt. Je mag geen weerstand voelen - dat betekent dat je een goede techniek hebt! Een beschermende scheercrème is essentieel voor een gladde ervaring; onze huid is tenslotte niet gemaakt om met stalen messen om te gaan.

Duurzaamheid

Weggooien van wegwerpartikelen lijkt misschien een handige optie, maar het is duur voor zowel je portemonnee als het milieu. Kies in plaats daarvan voor herbruikbare producten die op de lange termijn rendabel zijn!

Naarmate je je scheert met je scheermesje, begint de scherpte ervan langzaam af te nemen - na een tijdje trekt het aan het gezichtshaar in plaats van het door te snijden. Dit kan leiden tot minder effectieve scheerbeurten, pijnlijke ervaringen en huidirritatie. De levensduur van elk mesje hangt zowel af van het gebruikte type of merk als van je eigen specifieke baardtype; techniek is net zo belangrijk om de levensduur te verlengen!

Hygiëne

Een schoon scheermesje is essentieel voor een comfortabele en hygiënische scheerbeurt. Goed schoonmaken, zowel tijdens als na gebruik, zorgt ervoor dat het mesje langer scherp blijft - waardoor het veel prettiger in gebruik is dan een ongereinigd mesje! Door uw scheermesjes fris te houden, hebt u keer op keer een aangename scheerervaring.

Wat zijn de Veelgestelde Vragen over Scheermesjes?

Hoe lang gaan scheermesjes mee?

Voor de gemiddelde man raden wij aan om de scheerkoppen elke 12 tot maximaal 24 maanden te vervangen. Deze gemiddelde man scheert zichzelf namelijk dagelijks en de stugge haartjes slijten de mesjes. Naast de slijtage begint het metaal van de messen ook de oxideren.

Waarom wordt een scheermes bot?

Elke scheerbeurt is een aanslag op het mesje. Het mesje moet knetterharde baardstoppels klieven. Daarnaast blijft er veel vuil, zeepresten en kalk op het flinterdunne metaal plakken. Hierdoor wordt het botter en botter na elke scheerbeurt.

Hoe krijg je een scheermesje schoon?

Hou de mesjes onder stromend water na een aantal halen, en laat het water er van achter naar voren door stromen om vastzittende haartjes en deeltjes te laten wegspoelen. Schud het overtollige water van het mes om het te laten drogen.

Wat te doen met oude scheermesjes?

Scheermesjes horen thuis bij het restafval. Dit is het huishoudelijk afval dat overblijft nadat het afval dat wel kan worden gerecycled is gescheiden.


Hoe hebben wij Getest?

Ons team van experts heeft een unieke testmodule ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij een betrouwbaar advies krijgt en hopelijk daardoor geen kat in de zak koopt! Wij doen uitvoerig onderzoek naar reviews van consumenten en kiezen daaruit een selectie van producten, gebaseerd op de ervaringen van anderen, waar wij daarna zelf de top 5 samenstellen uit onze eigen ervaringen en ons testpanel van betrokken mensen bij een product. Op die manier willen wij miskopen tegengaan in een wereld van informatieovervloed en desinformatie, waardoor de kans op een miskoop uiterst klein wordt.

Customers served! 0 Producten onderzocht
Customers served! 0 Uren online onderzoek
Customers served! 0 Reviews bekeken
Customers served! 0 Webshops vergeleken

Misschien ook Interessant voor jou?


Wat is de Top 5 Beste Scheermesjes voor heren?

1. Gillette Fusion 5

BEoordeLING.

Review: 9.6
Current Progress
Current Progress
9.6

Gillette Fusion5 biedt een revolutionaire scheerervaring met vijf mesjes die dicht bij elkaar zijn geplaatst voor superieur comfort. Voor de ultieme scheerbeurt biedt dit systeem een reeks functies die zijn ontworpen om optimale prestaties te leveren - een gladde en precieze afwerking die er de hele dag fris uitziet!

Voordelen Gillette Fusion 5

 • 5 mesjes per scheerkop
 • Inclusief lubrastrip
 • Met het mesje aan de achterkant kun je beter op de lastige plekjes komen

Nadelen Gillette Fusion 5

 • Prijzig
 • Kan even wennen zijn om de scheertechniek de leren

2. Gillette Mach 3

BEoordeLING.

Review: 9.4
Current Progress
Current Progress
9.6

Voor de gladste en meest comfortabele scheerbeurt bieden Mach3-scheermesjes een superieure technologie. Met 50% minder druk nodig in vergelijking met een roterend wegwerpmesje met twee bladen, geniet je elke keer van een gladde scheerbeurt zonder roodheid of irritatie - dankzij de nano-dunne mesjes die zijn uitgelijnd voor optimale prestaties en een geavanceerde roterende kop. Bovendien profiteer je van innovaties op het gebied van smeerstrips en microfin skinguards voor nog meer bescherming. Trakteer uzelf op een onverslaanbare scheerervaring!

Voordelen Gillette Mach 3

 • Duurzaam en milieuvriendelijk.
 • Langere levensduur dan wegwerpscheermesjes
  Traditionele scheerervaring.

Nadelen Gillette Mach 3

 • Prijzig
 • Sommige klanten zijn niet tevreden over de verpakking

3. Gillette Fusion

BEoordeLING.

Review: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6

Als je op zoek bent naar een gladde en comfortabele scheerbeurt, dan zijn de Gillette Fusion mesjes de keuze voor elke slimme verzorger. Dit 8-pak scheermesjes biedt superieure gladheid dankzij vijf dicht op elkaar staande scheermesjes die de druk op je huid helpen verminderen - en dat alles voor een ongelooflijk betaalbare prijs!

Voordelen Gillette Fusion

 • Handig in gebruik
 • Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpscheermesjes.
 •  Bespaart op de lange termijn geld.

Nadelen Gillette Fusion

 • Mesjes slijten sneller dan verwacht
 • Sommige mensen kunnen het ontwerp en de kleur van het scheermes niet mooi vinden.

4. GilletteLabs

BEoordeLING.

Review: 9.0
Current Progress
Current Progress
Gebruiksgemak: 9.0

Krijg de perfecte scheerbeurt met GilletteLabs, met een innovatieve scrubbar plus 5 mesjes van Gillette. Ervaar maximaal comfort en contact met je gezicht dankzij de 2D FlexDisc technologie die elke ronding van je huid volgt voor een glad resultaat. Het handvat is gemaakt van stevig materiaal en wordt geleverd met een magnetische houder - zodat je hem altijd bij de hand hebt! Bovendien kunt u hem ook op reis veilig en in stijl opbergen; dit scheersysteem wordt geleverd met een metalen reisetui voor bescherming onderweg. Navulmesjes zijn ook compatibel met de Heated Razor van Gillette Labs - ervaar moeiteloze precisie als nooit tevoren!

Voordelen GilletteLabs

 • Metalen opbergcase
 • Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpscheermesjes
 • Het scheersysteem is betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar in de meeste winkels.

Nadelen GilletteLabs

 • Onstabiel handvat
 • vervangen van mesjes gaat niet soepel

5. Gillette Sensor Excel 

BEoordeLING.

Review: 8.8
Current Progress
Current Progress
9.6

Voor degenen die houden van een gladde en comfortabele scheerbeurt is de Gillette Sensor Excel nog steeds een van de populairste scheermesjes. Het unieke ontwerp heeft twee veerbelaste mesjes beschermd door zachte micro-ribbels voor maximale prestaties met minimale huidirritatie, waardoor het perfect is voor alle soorten scheerders!

Voordelen Gillette Sensor Excel 

 • Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpscheermesjes.
 • gemakkelijk in gebruik

Nadelen Gillette Sensor Excel 

 • Verzachtende strip slijt snel
 •  Het scheersysteem is niet zo geavanceerd als sommige andere scheersystemen op de markt.

Wat is de Top 10 Meest Verkochte Scheermeesjes voor heren?

We weten allemaal dat tijd kostbaar is. Mocht een product niet meer leverbaar zijn of op voorraad? Klik dan op de één van de onderstaande knoppen en je wordt automatisch doorgestuurd naar jouw favoriete webshop met de populairste scheermesjes van dit jaar in Nederland. Dit zijn 10 best verkochte scheermesjes uit haar selectie op dit moment!


Mijn Conclusie over de Beste Scheermesjes heren.

De Gillette Fusion5 scheermesjes zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een gladde en comfortabele scheerbeurt. Dankzij de geavanceerde 5-bladige technologie kun je er zeker van zijn dat elke scheerbeweging je huid glad achterlaat, zonder wondjes of sneetjes.

Hij heeft ook een ergonomisch handvat waarmee je gemakkelijk kunt manoeuvreren op lastige plekken zoals onder de neus of kin. De duurzame cartridges gaan tot een maand mee, waardoor ze veel waar voor hun geld bieden in vergelijking met andere modellen op de markt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve scheeroplossing, zoek dan niet verder, want de Gillette Fusion5 scheermesjes zijn als beste uit de test gekomen!


Anderen Bekeken ook...

Beste Magnesium Olie
Beste Zonnebrand Gezicht
Beste Littekencrème
Beste Scheermes Vrouwen
Over onze Auteur.

Rick

Rick is een sportliefhebber die graag naar een feestje gaat. Hij houdt ook van wat ontspanning in de vorm van gamen en technologie. Rick is altijd in voor het uitproberen van nieuwe dingen, en hij houdt ervan om de nieuwste gadgets en games te bespreken met zijn vrienden. Als het om sport gaat, volgt Rick alle grote competities en praat hij graag over komende wedstrijden en spelers.

Success message!
Warning message!
Error message!