Laatste update: maart, 2023

Door:

Koen

Wat zijn de Beste Meal Prep Bakjes?

Nummer 1 best geteste meal prep bakjes
Nummer 2 best geteste meal prep bakjes
Nummer 3 best geteste meal prep bakjes
Nummer 4 best geteste meal prep bakjes
Nummer 5 best geteste meal prep bakjes

Als je serieus bezig bent met het plannen van je maaltijden en het voorbereiden van je eigen eten, dan weet je dat meal prepping de sleutel is tot succes. Maar om ervoor te zorgen dat je maaltijden veilig en vers blijven, heb je de juiste meal prep bakjes nodig. Met zoveel opties op de markt kan het lastig zijn om de beste keuze te maken.

Daarom hebben we een top 5 samengesteld van de best geteste meal prep bakjes op basis van duurzaamheid, gemak en gebruiksgemak. In deze review lees je alles wat je moet weten om de beste keuze te maken voor jouw meal prepping behoeften.


Waar moet je op letten bij Meal Prep Bakjes?

Grootte

Kies een grootte die geschikt is voor de hoeveelheid voedsel die je wilt bewaren. Sommige mensen kiezen ervoor om meerdere maten te kopen om verschillende porties te kunnen maken.

Materiaal

Meal prep bakjes zijn er in verschillende materialen zoals glas, plastic of roestvrij staal. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Glazen bakjes zijn duurzamer en gezonder, maar ook zwaarder en breekbaarder dan plastic. Plastic bakjes zijn lichter en goedkoper, maar kunnen na verloop van tijd verkleuren en krassen. Roestvrijstalen bakjes zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, maar kunnen duur zijn.

Magnetron- en vaatwasserbestendig

Zorg ervoor dat de bakjes geschikt zijn voor de magnetron en vaatwasser, tenzij je van plan bent om ze alleen met de hand te wassen.

Wat zijn de Veelgestelde Vragen over Meal Prep Bakjes?

Welk materiaal is het beste voor meal prep bakjes?

Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zoals glas, plastic en roestvrij staal. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Glazen bakjes zijn duurzamer en gezonder, maar ook zwaarder en breekbaarder dan plastic. Plastic bakjes zijn lichter en goedkoper, maar kunnen na verloop van tijd verkleuren en krassen. Roestvrijstalen bakjes zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, maar kunnen duur zijn. Het beste materiaal hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en behoeften.

Zijn meal prep bakjes magnetronbestendig?

Niet alle meal prep bakjes zijn geschikt voor de magnetron. Controleer voordat je koopt of de bakjes magnetronbestendig zijn.

Zijn meal prep bakjes vaatwasserbestendig?

Sommige meal prep bakjes zijn vaatwasserbestendig, maar niet allemaal. Controleer de productinformatie voordat je koopt om te zien of de bakjes veilig in de vaatwasser kunnen.


Hoe hebben wij Getest?

Ons team van experts heeft een unieke testmodule ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij een betrouwbaar advies krijgt over de beste meal prep bakjes! Wij doen uitvoerig onderzoek naar reviews van consumenten en kiezen daaruit een selectie van producten, gebaseerd op de ervaringen van anderen, waar wij daarna zelf de top 5 samenstellen uit onze eigen ervaringen en ons testpanel van betrokken mensen bij een product. Op die manier willen wij miskopen tegengaan in een wereld van informatieovervloed en desinformatie, waardoor de kans op een miskoop uiterst klein wordt.

Customers served! 0 Producten onderzocht
Customers served! 0 Uren online onderzoek
Customers served! 0 Reviews bekeken
Customers served! 0 Webshops vergeleken

Misschien ook Interessant voor jou?

 • Op zoek naar de beste blender voor shakes? Bekijk de Top 5 Beste Blenders

Wat is de Top 5 Beste Meal Prep Bakjes?

1. Fitcrafters Meal Prep Bakjes

BEoordeLING.

Review: 9.5
Current Progress
Current Progress
9.6

Fitcrafters Meal Prep Bakjes met 3 compartimenten zijn ideaal voor het plannen en voorbereiden van gezonde maaltijden. Elk bakje heeft drie afzonderlijke compartimenten, waardoor je verschillende voedingsmiddelen en portiegroottes kunt scheiden en meenemen. Deze bakjes zijn gemaakt van duurzaam plastic en zijn vaatwasmachinebestendig, magnetronbestendig en diepvriesbestendig, waardoor ze gemakkelijk te reinigen en op te bergen zijn. Ze zijn ook licht van gewicht en stapelbaar, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn naar werk, school of de sportschool. Het gebruik van deze bakjes kan je helpen om gezonder te eten, geld te besparen en tijd te besparen door het voorbereiden van maaltijden voor de week.

Voordelen Fitcrafters Meal Prep Bakjes

 • Ideaal voor het plannen en voorbereiden van gezonde maaltijden.
 • Drie afzonderlijke compartimenten om verschillende voedingsmiddelen en portiegroottes te scheiden
  Gemaakt van duurzaam plastic en vaatwasser-, magnetron-, en diepvriesbestendig.
 • Licht van gewicht en stapelbaar voor gemakkelijk transport.

Nadelen Fitcrafters Meal Prep Bakjes

 • Plastic materiaal kan minder milieuvriendelijk zijn dan alternatieven zoals glas of roestvrij staal.
 • Sommige mensen kunnen de beperkingen van de compartimenten onhandig vinden voor hun dieetvoorkeuren of maaltijdkeuzes.

2. KitchenBrothers Meal Prep Bakjes

BEoordeLING.

Review: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6

KitchenBrothers Meal Prep Bakjes zijn ontworpen om het plannen en voorbereiden van maaltijden gemakkelijker te maken. Deze bakjes zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en BPA-vrij plastic en hebben een luchtdicht afsluitbaar deksel om versheid te behouden. Ze zijn magnetron-, vaatwasmachine-, en diepvriesbestendig, en zijn gemakkelijk te stapelen voor eenvoudig opbergen. De set wordt geleverd met zeven bakjes en een herbruikbare draagtas, waardoor het gemakkelijk is om maaltijden mee te nemen naar werk, school of de sportschool. Deze bakjes zijn ook geschikt voor het bewaren van snacks, fruit, groenten en andere voedingsmiddelen. KitchenBrothers Meal Prep Bakjes zijn een handige en praktische oplossing voor iedereen die gezond en op een budget wil eten.

Voordelen KitchenBrothers Meal Prep Bakjes

 • Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en BPA-vrij plastic.
 • Luchtdicht afsluitbaar deksel om versheid te behouden.
  Magnetron-, vaatwasmachine-, en diepvriesbestendig.
 • Gemakkelijk te stapelen voor eenvoudig opbergen.
 • Wordt geleverd met zeven bakjes en een herbruikbare draagtas.

Nadelen KitchenBrothers Meal Prep Bakjes

 • Sommige mensen kunnen de beperkingen van de compartimenten onhandig vinden voor hun dieetvoorkeuren of maaltijdkeuzes.
 • Plastic materiaal kan minder milieuvriendelijk zijn dan alternatieven zoals glas of roestvrij staal.

3. Stosh Meal Prep Bakjes

BEoordeLING.

Review: 8.8
Current Progress
Current Progress
9.6

Stosh Meal Prep Bakjes zijn ontworpen om het plannen en voorbereiden van maaltijden gemakkelijker te maken. Deze bakjes zijn gemaakt van duurzaam, BPA-vrij plastic en hebben een luchtdicht afsluitbaar deksel om versheid te behouden. Ze zijn magnetron-, vaatwasmachine-, en diepvriesbestendig en kunnen worden gestapeld om gemakkelijk op te bergen. De set wordt geleverd met tien bakjes en een herbruikbare draagtas, waardoor het gemakkelijk is om maaltijden mee te nemen naar werk, school of de sportschool. Deze bakjes zijn ook geschikt voor het bewaren van snacks, fruit, groenten en andere voedingsmiddelen. Stosh Meal Prep Bakjes zijn een handige en praktische oplossing voor iedereen die gezond en op een budget wil eten.

Voordelen Stosh Meal Prep Bakjes

 • Gemaakt van duurzaam, BPA-vrij plastic.
 • Magnetron-, vaatwasmachine-, en diepvriesbestendig.
 • Gemakkelijk te stapelen voor eenvoudig opbergen.
 • Wordt geleverd met tien bakjes en een herbruikbare draagtas.

Nadelen Stosh Meal Prep Bakjes

 • Plastic materiaal kan minder milieuvriendelijk zijn dan alternatieven zoals glas of roestvrij staal.

4. Strex Vershoudbakjes

BEoordeLING.

Review: 8.5
Current Progress
Current Progress
Gebruiksgemak: 9.0

Strex Meal Prep Bakjes zijn ontworpen om voedsel vers te houden en te beschermen tegen lucht, vocht en bacteriën. Deze bakjes zijn gemaakt van duurzaam en BPA-vrij plastic en hebben een luchtdicht afsluitbaar deksel om versheid te behouden. Ze zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig, en kunnen worden gestapeld voor gemakkelijke opslag. De set wordt geleverd met zes verschillende maten bakjes, waardoor ze geschikt zijn voor het bewaren van verschillende soorten voedsel. Strex Meal Prep Bakjes zijn een handige oplossing voor het bewaren van voedsel, zowel thuis als onderweg.

Voordelen Strex Vershoudbakjes

 • Gemaakt van duurzaam plastic dat BPA-vrij is en geschikt is voor de vaatwasser, magnetron en vriezer.
 • Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten voedsel.
 • Luchtdichte en lekvrije sluiting zorgt voor een langere houdbaarheid van voedsel.
 • Speciale bakjes met compartimenten zijn beschikbaar voor het scheiden van voedsel.

Nadelen Strex Vershoudbakjes

 • Sommige gebruikers melden dat de sluiting na verloop van tijd minder strak kan worden.
 • De plastic constructie kan na verloop van tijd slijten en krassen vertonen.
 • Sommige gebruikers vinden de bakjes omvangrijk en niet zo gemakkelijk te stapelen.

5. Lock & Lock Meal prep Bakjes

BEoordeLING.

Review: 8.0
Current Progress
Current Progress
9.6

Lock & Lock Meal Prep Bakjes zijn populaire meal prep bakjes die bekend staan om hun luchtdichte en lekvrije sluiting. Ze zijn gemaakt van duurzaam plastic en zijn vaatwasser-, vriezer- en magnetronbestendig. Lock & Lock bakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten voedsel. Het merk heeft ook speciale bakjes met compartimenten voor het scheiden van voedsel. Lock & Lock Meal Prep Bakjes zijn een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en duurzame meal prep bakjes voor dagelijks gebruik.

Voordelen Lock & Lock Meal prep Bakjes

 • Luchtdichte en lekvrije sluiting zorgt voor een langere houdbaarheid van voedsel.
 • Gemaakt van duurzaam plastic dat vaatwasser-, vriezer- en magnetronbestendig is.
 • Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten voedsel.
 • Speciale bakjes met compartimenten zijn beschikbaar voor het scheiden van voedsel.

Nadelen Lock & Lock Meal prep Bakjes

 • Sommige gebruikers melden dat de sluiting na verloop van tijd minder strak kan worden.
 • De plastic constructie kan na verloop van tijd slijten en krassen vertonen.
 • Sommige gebruikers vinden de bakjes zwaar en omvangrijk.

Wat is de Top 10 Meest Verkochte Meal Prep Bakjes?

Wil je liever toch nog verder zelf oriënteren? Bekijk dan de top 10 Meest Meal Prep Bakjes op Bol.com!


Mijn Conclusie over de Beste Meal Prep Bakjes.

Na het onderzoeken en vergelijken van verschillende merken en modellen van meal prep bakjes, kunnen we concluderen dat de Fitcrafters Meal Prep Bakjes met 3 compartimenten de beste keuze zijn. Deze bakjes hebben een ideale grootte, zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal en zijn lekvrij, magnetronbestendig en vaatwasserbestendig.

Het drie-compartimentenontwerp is perfect voor het scheiden van verschillende soorten voedsel en het gemakkelijk plannen van maaltijden. Bovendien zijn deze bakjes herbruikbaar, wat geld en het milieu bespaart. De klantrecensies zijn zeer positief en bevestigen de kwaliteit en duurzaamheid van deze bakjes.

Al met al zijn de Fitcrafters Meal Prep Bakjes met 3 compartimenten een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, duurzame en gemakkelijk te gebruiken meal prep bakjes.


Anderen Bekeken ook...

Beste Rijstkoker
Beste Vitamine D voor ouderen
Beste Eiwitshake
Over onze Auteur.

Koen

Koen is een sportieve jongen die graag sport en graag gaat kamperen en wandelen in de buitenlucht. Daarnaast is hij nog wel eens in de sportschool te vinden, maar het liefst gebruikt hij de natuur als fitnessruimte. Hij houdt ook van gezond eten en kookt graag voedzame maaltijden voor zichzelf en zijn vrienden. Koen is een bezige bij, hij is altijd onderweg en houdt ervan om naar nieuwe plekken te reizen. Koen kun je ook zeker de expert in deze gebieden noemen!

Success message!
Warning message!
Error message!