Laatste update: maart, 2023

Door:

Koen

Wat is de Beste Ijsblokjesmachine?

Nummer 1 Best Geteste Ijsblokjesmachine
Nummer 2 Best Geteste Ijsblokjesmachine
Nummer 3 Best Geteste Ijsblokjesmachine
Nummer 4 Best Geteste Ijsblokjesmachine
Nummer 5 Best Geteste Ijsblokjesmachine

Afkoelen en genieten van een koud drankje met ijs gemaakt met een ijsblokjesmachine op een warme dag is een van de prettigste dingen van het leven. We kennen dat allemaal. Het is warm en zonnig en je wilt snel even afkoelen door een koud drankje te drinken. Maar je hebt geen ijsblokjes. In plaats van dat je deze in de supermarkt moet gaan halen is daar een perfect oplossing voor. Een ijsblokjesmachine. 

Met een ijsblokjesmachine kan je snel en gemakkelijk afkoelen, zonder uren te hoeven wachten tot de waterbakjes bevroren zijn. Deze machines produceren binnen 15 minuten heerlijke ijsblokjes, zodat jij in een oogwenk van een verfrissend drankje kunt genieten. Bovendien zijn ze ideaal om drankjes koel te houden tijdens feesten en partijen. Dus als je op zoek bent naar een snelle en handige manier om af te koelen, is een ijsblokjesmachine de perfecte oplossing.

Lees hieronder ons onderzoek over welke ijsblokjesmachine de beste is. Wij hebben aan de hand van verschillende criteria onderzocht welke ijsblokjesmachine jij moet kopen. Dit scheelt jou tijd. Zo kan jij zo snel mogelijk genieten van een heerlijk koud drankje met ijsblokjes. 


Waar moet je op letten bij een Ijsblokjesmachine?

Plaatsing

Een belangrijke factor bij de keuze van een ijsblokjesmachine is de plaatsing en locatie ervan. Er moet zorgvuldig over worden nagedacht zodat de machine dicht genoeg bij een waterleiding en elektriciteit blijft, en ook snel bereikbaar is, zodat het warmteverlies van de blokjes tot een minimum wordt beperkt. Er zijn handmatige vulmachines die gemakkelijk verplaatst kunnen worden, maar de meeste professionele modellen vereisen aansluiting op een watertoevoer bron, waardoor een hoger rendement wordt verkregen, maar die niet uit positie kan worden verplaatst - ook hier moeten alle voorschriften gelden.

luchtgekoeld of watergekoeld?

IJsblokjesmachines zijn er in verschillende soorten koeling - luchtgekoeld en watergekoeld. Plaatsing is essentieel bij de aanschaf van een ijsmachine, want warme keuken temperaturen kunnen de prestaties negatief beïnvloeden. Luchtgekoelde modellen zijn de meest economische keuze, terwijl die met water de voorkeur genieten als ze vaak verplaatst moeten worden of in een bijzonder warme omgeving geplaatst moeten worden.

Luchtgekoeld: Voor een optimale werking van je luchtgekoelde model kun je er het beste voor zorgen dat de omgeving schoon en goed geventileerd blijft - zodat er voldoende ruimte overblijft om verse lucht aan te zuigen.

Watergekoeld: Watergekoelde modellen zijn perfect voor kamers met beperkte ventilatie of warmere klimaten. De kosten kunnen hoger zijn door de noodzaak van een continue waterbron; dit kan echter gemakkelijk worden gecompenseerd door een waterontharder te installeren die helpt beschermen tegen kalkvorming.

de hoeveelheid ijs die je verbruikt

Het is een moeilijke evenwichtsoefening voor bedrijven om de juiste hoeveelheid ijs te hebben: als er te veel is, kan dat duur en inefficiënt zijn; te weinig kan betekenen dat ze klanten verliezen. Over het algemeen moet u vooruit plannen op basis van normale omstandigheden - maar vergeet niet om ook rekening te houden met seizoensgebonden factoren. Als u weet hoeveel ijs uw bedrijf gebruikt, blijven jij en jouw gasten zelfs tijdens de heetste zomerdagen koel!
Drankjes van 200-285ml: ca. 17kg per 100 drankjes
Drankjes van 340-455ml: ca. 27kg per 100 drankjes
Drankjes van 510-680ml: ca. 40kg per 100 drankjes

schoonmaken

Het schoonhouden van ijsblokjesmachines is essentieel voor een hygiënische en veilige voedselverwerking. Bij het kiezen van een machine is het belangrijk om te overwegen hoeveel tijd er besteed zal worden aan het schoonmaken en of er vooraf gefilterd moet worden bij de wateraansluiting. Gelukkig zijn sommige modellen zelfreinigend of voorzien van speciale antimicrobiële coatings die het vereiste onderhoud gedurende de levensduur tot een minimum kunnen beperken - houd hier dus rekening mee bij uw keuze!

Wat zijn de Veelgestelde Vragen over IJsblokjesmachines?

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een ijsblokjesmaker?

Een ijsblokjesmachine is een geweldige manier om tijd te besparen in de keuken. Of je nu een evenement organiseert met veel gasten, of gewoon snel ijsblokjes wilt maken zonder gedoe. In plaats van uren wachten en individuele blokjes uit vriesvormen te moeten worstelen, levert één druk op de knop binnen enkele minuten perfect gevormde kristalheldere blokjes. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook vrij van onzuiverheden dankzij spanningsscheurtjes die in de vergetelheid verdwijnen! Daarnaast zijn ze, mits je deze goed schoonmaakt, ontzettend hygiënisch.

Hoe werkt een ijsblokjesmachine?

De ijsmachine bestaat uit een watertank, koelelementen, een elektromotor en een verwarmingselement, en is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Van het eenvoudig aansluiten op een stopcontact tot het installeren van grotere machines rechtstreeks in de leidingen van jouw huis - genieten van helder gevormde blokjes met slechts een druk op de knop is nog nooit zo eenvoudig geweest. Terwijl drinkwater zich vult in de tank, gevolgd door koelprocessen binnenin - kun je genieten van transparante ijsblokjes terwijl ze langzaam bevriezen van binnenuit, met een gemakkelijk te begrijpen melding wanneer ze klaar zijn!


Hoe hebben wij Getest?

Ons team van experts heeft een unieke testmodule ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij een betrouwbaar advies krijgt en hopelijk daardoor geen slechte ijsmachine koopt! Wij doen uitvoerig onderzoek naar reviews van consumenten en kiezen daaruit een selectie van producten, gebaseerd op de ervaringen van anderen, waar wij daarna zelf de top 5 samenstellen uit onze eigen ervaringen en ons testpanel van betrokken mensen bij een product. Op die manier willen wij miskopen tegengaan in een wereld van informatieovervloed en desinformatie, waardoor de kans op een miskoop uiterst klein wordt.

Customers served! 0 Producten onderzocht
Customers served! 0 Uren online onderzoek
Customers served! 0 Reviews bekeken
Customers served! 0 Webshops vergeleken

Misschien ook Interessant voor jou?


Wat is de Top 5 Beste IJsblokjesmachines?

1. Brend BR2208 IJsblokjes machine

BEoordeLING.

Review: 9.3
Current Progress
Current Progress
9.6

De Brend BR2208 ijsblokjesmachine is een apparaat van topkwaliteit dat perfect is voor het maken van grote of kleine ijsblokjes. De machine heeft een instelbare grootte-instelling, zodat je blokjes kunt maken die precies de juiste grootte hebben voor jouw behoeften. Ook heeft hij een capaciteit van 2,2 liter, zodat je in één keer veel ijs kunt maken. De Brend BR2208 kan tot 15 kg ijsblokjes per 24 uur produceren, dus hij is perfect voor drukke huishoudens of bedrijven. De machine is gemaakt van hoogwaardige materialen en is eenvoudig in gebruik, zodat je in een handomdraai kunt beginnen met het maken van ijsblokjes.

Voordelen Brend BR2208

 • Capaciteit van 2.2 Liter
 • Grote en kleine ijsblokjes instelbaar
 • Tot 15 kg ijsblokjes per 24 uur 

Nadelen Brend BR2208

 • Geen snoer opbergruimte

2. TZS First Austria 5104 IJsblokjes machine

BEoordeLING.

Review: 9.1
Current Progress
Current Progress
9.6

Op zoek naar een eenvoudige manier om zelf ijsblokjes te maken? TZS First Austria heeft de perfecte oplossing met hun 5104 Ice Cube Machine. Deze automatische ijsblokjesmachine is ideaal voor zowel thuis als professioneel gebruik. Jij kunt de grootte van de blokjes instellen en de machine maakt tot 15 kg ijsblokjes in 24 uur. De ijsblokjesmachine is ook zeer duurzaam en schakelt automatisch uit na gebruik om stroom te besparen. Bovendien is hij gemakkelijk te bedienen en te onderhouden dankzij het overzichtelijke systeem en het gebruiksvriendelijke ontwerp. Maak jouw leven een beetje gemakkelijker met deze handige ijsblokjesmachine!

Voordelen TZS First Austria 5104

 • Capaciteit van 2,2 Liter
 • Grote en kleine ijsblokjes instelbaar
 • Tot 15 KG ijsblokjes per 24 uur 

Nadelen TZS First Austria 5104

 • Geen snoer opbergruimte

3. KitchenBrothers IJsblokjes machine

BEoordeLING.

Review: 8.8
Current Progress
Current Progress
9.6

De KitchenBrothers ijsblokjesmaker is perfect om snel en efficiënt ijsblokjes te maken. Met de mogelijkheid om tot 12 kg ijs te maken in 24 uur, is deze machine perfect voor feestjes of grote bijeenkomsten. De machine heeft ook een geluidsniveau van 42 dB, waardoor hij stil en energiezuinig is. De KitchenBrothers ijsblokjesmachine is ook gemakkelijk schoon te maken, met een afvoerplug waarmee je de machine snel en gemakkelijk kunt wassen.

Voordelen KitchenBrothers 

 • IJsblokjesschep en verwijderbare ijsbak
 • Zeer stil (42 dB) en zuinig (95W)
 • Installatie zonder watertoevoer
 • Eenvoudig schoon te maken

Nadelen KitchenBrothers 

 • Geen timer-functie 
 • Eerste lading klontjes zijn stuk kleiner
 • Display vullen en vol zit niet aan voorzijde

4. PRIMO PR403IB IJsblokjes machine

BEoordeLING.

Review: 8.5
Current Progress
Current Progress
Gebruiksgemak: 9.0

De PRIMO PR403IB ijsblokjesmachine is perfect voor iedereen die van verfrissende ijsblokjes in zijn drankjes houdt. Dit apparaat maakt snel en gemakkelijk ijsblokjes, zodat je altijd genoeg ijs bij de hand hebt. Het is geweldig voor een gezellige barbecue, een feestje, of gewoon om bij de hand te hebben voor wanneer je het nodig hebt.

De PR403IB kan tot 12 kg ijs op een dag produceren, dus je kan zo veel of zo weinig ijs maken als je nodig hebt. Het meegeleverde waterreservoir betekent ook dat jij geen grote zakken ijsblokjes uit de supermarkt hoeft mee te slepen. Voeg gewoon water toe aan het reservoir, zet de machine aan en binnen enkele minuten heb jij verse ijsblokjes!

Voordelen PRIMO PR403IB

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Duidelijke display

Nadelen PRIMO PR403IB

 • Apparaat is vrij groot

5. Tectake IJsblokjes machine 400476

BEoordeLING.

Review: 8.1
Current Progress
Current Progress
9.6

De Tectake ijsblokjesmaker is het perfecte apparaat om snel en gemakkelijk ijsblokjes te maken. Deze machine is computergestuurd en kan tot 24 ijsblokjes maken in slechts 6-13 minuten, dus het is perfect voor spontane feestjes of bijeenkomsten met vrienden. Bovendien betekent het unieke ontwerp van de Tectake Ice Cube Maker ook dat het kan worden gebruikt in een verscheidenheid van instellingen, zoals jouw huis, kantoor of boot.

Voordelen Tectake IJsblokjesmaker

 • Automatische uitschakeling als de opvangbak vol is
 • Transparant venster
 • Uitneembare ijsmand

Nadelen Tectake IJsblokjesmaker

 • Ongeschikt om ijs voor lange tijd in te bewaren

Wat is de Top 10 Meest Verkochte IJsblokjesmachines?

We weten allemaal dat tijd kostbaar is. Klik op de onderstaande knop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de populairste ijsmachines van dit jaar bij een van grootste online retailers. Dit zijn 10 best verkochte ijsblokjesmachines uit hun selectie!


Mijn Conclusie over de Beste Ijsblokjesmachine.

De ijsblokjes machine die als beste uit de test is gekomen, is de Brend BR2208 IJsblokjesmachine. Deze vinkte de meeste positieve factoren af van mijn lijstje. De rest van onze top 5 zijn ook top ijsblokjesmachines. Als je een van deze ijsblokjes machines koopt weet je zeker dat je een goede ijsblokjesmaker hebt!


Anderen Bekeken ook...

Beste Rijstkoker
Beste Vriezer
Beste Inbouw Oven
Beste Elektrische Fornuis
Over onze Auteur.

Koen

Koen is een sportieve jongen die graag sport en graag gaat kamperen en wandelen in de buitenlucht. Daarnaast is hij nog wel eens in de sportschool te vinden, maar het liefst gebruikt hij de natuur als fitnessruimte. Hij houdt ook van gezond eten en kookt graag voedzame maaltijden voor zichzelf en zijn vrienden. Koen is een bezige bij, hij is altijd onderweg en houdt ervan om naar nieuwe plekken te reizen. Koen kun je ook zeker de expert in deze gebieden noemen!

Success message!
Warning message!
Error message!