Banen in de detailhandel - Een miljoen winkels

De werkgelegenheid in de detailhandel zal naar verwachting snel toenemen met gemiddeld zon tien procent per jaar, en er komen volop kansen vrij nu werknemers in de detailhandel de traditionele sector verlaten voor andere lucratieve beroepen. Vaardigheden voor retailmanagement Een van de belangrijkste vaardigheden voor succes in retailmanagement is verkoopvaardigheid. Het vermogen om mensen te motiveren en ertoe te brengen producten te kopen, verhoogt de kans op succes. Naast het vermogen om producten effectief te verkopen, moeten detailhandelaren in staat zijn om kooptrends van klanten te analyseren en de meest geschikte producten te selecteren om te promoten, zodat ze het grootste aantal klanten aantrekken. Vaardigheden voor retailmanagementDe meest succesvolle retailmanagers zijn zeer bedreven in informatietechnologie en computersystemen, die essentieel zijn voor het runnen van een retailbedrijf.

retail

Gemeenschappelijke retailpositiesNaarmate retailbedrijven groeien, neemt ook het aantal retailposities toe. Denk hierbij aan winkelmanagers, magazijnbedienden, caissières, monteurs en beveiligingsbeambten. Daarnaast zijn er ook een aantal specialistische detailhandel functies, waaronder winkel eigenaren, retail marketing managers, en winkel managers (ook wel bekend als directeur of president). Typische detailhandel functieomschrijving Functies in de detailhandel kunnen worden onderverdeeld in functies op basis van het vereiste ervaringsniveau: beginner, gemiddeld, en ervaren. Functies in de detailhandel kunnen ook worden onderverdeeld op basis van de locatie van de winkel: in een grote, centraal gelegen stad kunnen meer gespecialiseerde functies zoals winkelmanager vereist zijn, terwijl banen in een meer landelijke of voorstedelijke omgeving betrekking kunnen hebben op banen van een lager niveau, zoals voorraadbediende.

Een baan in de detailhandel kan zeer lucratief zijn voor mensen met de juiste verkoop- en marketingopleiding. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics blijft het aantal banen in de detailhandel in hoog tempo toenemen, terwijl andere sectoren, zoals horeca en administratie, hun werkgelegenheid zien afnemen. Er zijn momenteel twee miljoen banen beschikbaar in de detailhandel, en dit vertegenwoordigt een aanzienlijk aantal functies waarvoor potentiële kandidaten over bepaalde vaardigheden moeten beschikken. Het is noodzakelijk dat toekomstige werknemers in de detailhandel hard werken om te bewijzen dat ze de specifieke eigenschappen bezitten die nodig zijn om een succesvolle medewerker in de detailhandel te zijn.


Banen in de detailhandel - Een miljoen winkels