Arbeidsrechtadvocaten in de Verenigde Staten

employment

Employment is in feite een relatie tussen twee partijen, meestal gebaseerd op een contract waarin de ene partij, meestal een bedrijf, voor geldelijk gewin, zonder winstoogmerk, coöperatief of een andere organisatie, de werkgever is en de andere de werknemer. Het arbeidsrecht bestrijkt alle aspecten van de tewerkstelling, met inbegrip van de arbeidsvoorwaarden, de aard van de tewerkstelling, waarop een werknemer recht heeft en aanspraak kan maken, alsook alle andere daarmee verband houdende kwesties. Deze wetten omvatten arbeidswetten voor werknemers, en werkgeverswetten die van toepassing zijn op werknemers. Het is zeer belangrijk voor een individu om de arbeidswetten te kennen die op hem/haar van toepassing zijn alvorens een baan aan te nemen, omdat men later niet in de problemen wil komen. Arbeidsrecht gaat ook over de rechten van een werknemer en een werkgever.

Het is gebruikelijk voor zowel werkgevers als werknemers om te gaan door geschillen tijdens de looptijd van het dienstverband, vooral wanneer een werknemer een grief indienen, terwijl de andere werkgever negeert hetzelfde. De rol van de arbeidsrechtadvocaat is om de werknemers die bezorgd zijn over de arbeidsvoorwaarden te helpen, en hen te helpen effectief om te gaan met de grief proces. Het belangrijkste doel van de werkgevers is om de juridische strijd te winnen, maar dit kan niet alleen worden gewonnen door hen, maar met de hulp van de aanwezige deskundigen, als goed. De advocaten kunnen de werkgevers adviseren over hoe zij de situatie zo productief mogelijk kunnen aanpakken, zonder dat de werknemers zich uitgebuit en oneerlijk behandeld voelen. De belangrijkste verplichting van de werkgevers is ervoor te zorgen dat alle arbeidsvoorwaarden eerlijk en billijk zijn voor beide partijen.

In overeenstemming met de Amerikaanse arbeidswetgeving zijn alle particuliere organisaties en werkgevers in de Verenigde Staten verplicht zich te houden aan alle arbeidswetten, ongeacht of het gaat om organisaties in de publieke of private sector. Het Ministerie van Arbeid van de Verenigde Staten heeft de voorschriften geformuleerd die op deze arbeidswetten van toepassing zijn. Het Department of Labor zorgt ervoor dat alle bedrijven die zaken doen in de Verenigde Staten zich houden aan alle arbeidswetten die zijn opgenomen in de Private Employment Labor Statistics Act en de bijbehorende uitvoerende orders. De arbeidsrecht advocaat vertegenwoordigt de werknemer om ervoor te zorgen dat hij een rechtvaardige en eerlijke deal krijgt in de vorm van een aanvaardbaar compensatiepakket.


Arbeidsrechtadvocaten in de Verenigde Staten